Jump to content

Πως μπορω να συνδέσω ασυρματα...

xdoc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα φορητό υπολογιστή (έχει ασύρματη καρτα δικτύου) ο οποίος ειναι συνδεδεμένος μεσω ethernet στο Fritz Fon

για να έχω internet.Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνδέομαι στο internet απο το κινητό μου (Xperia X1) ασύρματα

μεσω του φορητού ,γίνεται???? και εαν ναι πως ?? (Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με δίκτυα)

ευχαριστώ

Και το κινητό σου στο ίδιο router που συνδέεται και ο φορητός θα συνδεθεί για να έχει internet. Δεν θα συνδεθεί με τον φορητό.

Edit: Ωπα :p Ο φορητός είναι με καλώδιο πάνω στο router και θες να συνδέσεις το κινητό ασύρματα με τον φορητό ώστε να πάρει internet. Από όσο γνωρίζω εγώ δεν γίνεται. Ενα δεύτερο pc θα μπορούσες να το συνδέσεις αλλά κινητό δε νομίζω.

Και το κινητό σου στο ίδιο router που συνδέεται και ο φορητός θα συνδεθεί για να έχει internet. Δεν θα συνδεθεί με τον φορητό.

Αν εννοείς ασύρματα συγγνώμη για την παράλειψη που δεν ανέφερα οτι το Fritz Fon δεν είναι ασύρματο

Edit: Ωπα :p Ο φορητός είναι με καλώδιο πάνω στο router και θες να συνδέσεις το κινητό ασύρματα με τον φορητό ώστε να πάρει internet. Από όσο γνωρίζω εγώ δεν γίνεται. Ενα δεύτερο pc θα μπορούσες να το συνδέσεις αλλά κινητό δε νομίζω.

Το κινητό ειναι PDA εχει λειτουργικό Win Mobile 6.1 γι΄αυτό ρωτάω εαν γίνεται έτσι η σύνδεση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.