Jump to content

Firefox Not responding

Fireman1234

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά την εγκατάσταση του Firefox 3.5 και όταν ανοίξω 2-3 tabs ο firefox βγάζει το μήνυμα not responding και κλείνει και κάπου μου έχει σπάσει τα νεύρα. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτό; Κοίταξα στο forum αν υπάρχει κάτι παρόμοιο αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Πολύ περίεργο..

Δοκίμασε reinstall ...Τώρα:

@ Η εκδοσή που έχεις είναι stable?

@ Έχεις κλοκάρει?

@ Έχεις δει not responding και σε άλλες εφαρμογές εκτός του browser??

Να κάνω και απεγκατάσταση πριν κάνω install;

Όχι δεν μου έχει τύχει πουθενά αλλού μόνο στο firefox.

Ναι, πρώτα απεγκατάσταση και εκ νεου εγκατάσταση.

Βάλε τον τελευταίο firefox 3.5.1

Έκανα απεγκατάσταση παιδες και ξανά εγκατάσταση του firefox 3.5.1 και όλα μια χαρά τώρα. Τόσο απλό!:jump:

Eμένα πάλι δεν... Το ίδιο πρόβλημα τίποτα δεν έπιασε,άνοιγα και task manager πάταγα πάταγα δεν έκλεινε ρε με τίποτα έλεος,ούτε restart δεν γινόταν γιατί έπρεπε να κλείσει ο firefox και δεν έκλεινε και έκανα shutdown απ'το power button! Εεεε τον ξήλωσα τώρα έβαλα τον παλιό τον 3.0.12 και αν ξανακάνω update κάναν browser αν δεν έχω κάποιο πρόβλημα,να μου το πείτε και εμένα!:rant:

Και εμενα η 3.5.1 μου φαινεται πιο βαρια...και μου έχει κολλήσει 2-3 φορές στο ασχετο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.