CENTRAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2009 Μου φαίνεται κάπως κουμούτσα αυτό το σετ της Microsoft που έχω στο γραφείο μου και θα ήθελα να το αλλάξω σιγά, σιγά… Δεν έχω όμως ιδέα τι κριτήρια να αξιοποιήσω… Αυτό που χρειάζομαι είναι (με σειρά προτεραιότητας): 1. Μικρό μέγεθος – όχι απαραίτητα λιλιπούτειο, αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος. 2. Εμφάνιση – πολύ σημαντικό να είναι όμορφο με καλής ποιότητας τα υλικά. 3. Ασύρματο – πως τα βαριέμαι τα καλώδια δε λέγεται! 4. Λειτουργικό – δε γράφω πολύ – δεν πολυπαίζω games. 5. Καλή αυτονομία μπαταριών. Το κόστος είναι ανάλογο με την ποιότητα της πρότασης. Αν δικαιολογεί τα λεφτά του μου αρκεί… Any ideas ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Ιούλιος 20, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 ΑΝ και στην αρχή με ξένισε λιγάκι, τελικά πάω προς το S520 της logitech...Πληροί πολλά από τα κριτήρια μου, αλλά τα όποια review είναι αμφίροπα. Επίσης διαβάζω παράπονα για βλάβες...Γνώμη για το S520 κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 20, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 logitech dinovo desktop laserπανεμορφο,λεπτο και μικρο σε διαστασεις, φοβερα ποιοτικο,μεγαλη αυτονομια -επαναφορτιζομενο , ασυρματο -bluetooth.το εχω εδω και εναν μηνα και πραγματικα αξιζειτα 150 ευρω που κοστισε,το ξαναγοραζα ανετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Ιούλιος 20, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 Σ' ευχαριστώ!Θα το δω άμεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CENTRAL Ιούλιος 21, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 Τελικά κατέληξα στο S520...Για 50 ευρώ είναι μια καλή πρόταση με καλή εμφάνιση (υποκειμενικά πάντα) και αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής - ειδικά το πληκρολόγιο. Το mouse - αν και εμφανίσημο - είναι σχετικά μικρό και πλαστικό για τα γούστα μου.Στα θετικά του σετ η εξαιρετική απόκριση των πλήκτρων και η καλή αίσθηση της (μικρής) διαδρομής. Το laser mouse είναι ακριβέστατο και γρήγορο, πραγματικά με βοηθάει πολύ να "κινηθώ" στο 24άρι desktop...Επίσης εκτίμησα τις πολλές ενδείξεις και τις "έξυπνες" λειτουργίες (ζούμ, έλεγχος slideshow κλπ.). Τέλος απλό αλλά πλήρως παραμετροποιήσιμο το πρόγραμμα που το συνοδεύει. Σε windows 7 όλα πήγαν ρολόι από την πρώτη στιγμή!Στα αρνητικά η ποιότητα κατασκευής του mouse που κινείται στο απλά αποδεκτό και το απόλυτα αναμενόμενο θέμα της αναγκαστικής επαναπροσαρμογής σε ότι ήξερα περί πληκτρολογίου, καθώς λόγω του μικρού form-factor οι αλλαγές είναι πολλές...Verdict: Money well spent!!! :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2009 καλο αλλα με 99(απο 160 ευρω) επαιρνες το dinovo...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1308793&catalog=23&page=2&category=69978166&KB_TYPE=%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF+%26+%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%B9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.