neuromancer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2009 To δοκίμασε κανείς?http://www.bioniccommando.com/us Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιούλιος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 ναι...αρκετά καλό...αλλά ολίγον παλούκι ο χειρισμός...ενδιαφέρον όμως...οραία γραφικά, game-play, ήχος που και που οι κλασικές ατάκες που πετάει...γενικώς για να περάσεις την ώρα σου είναι ότι πρέπει....και το swinging (μην πάει το μυαλό στο πονηρό είναι που και που ανεξέλεγκτο αν το συγκρίνεις με το spiderman ας πούμε... εγώ προτείνω να το δοκιμάσεις γιατί έιναι καλό για χάσιμο χρόνου...:yes2::yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 20, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 ...εγώ προτείνω να το δοκιμάσεις γιατί έιναι καλό για χάσιμο χρόνου Το πουλάνε μαζί με χρόνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 εγώ προτείνω να το δοκιμάσεις γιατί έιναι καλό για χάσιμο χρόνου...:yes2::yes2:Ξέρεις πολλα παιχνίδια που δεν είναι χάσιμο χρόνου; (Εκτός από το σκάκι και κάποια επιτραπέζια που πραγματικά προσφέρουνε κάτι.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Ξέρεις πολλα παιχνίδια που δεν είναι χάσιμο χρόνου; (Εκτός από το σκάκι και κάποια επιτραπέζια που πραγματικά προσφέρουνε κάτι.)Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε (μάλλον να τη μεταφέρουμε στο offtopic) αλλά μερικές φορές δε θέλεις να σκεφτείς. Θέλεις να χαλαρώσεις και να πιπιλήσεις το brain candy που λέγεται video game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 26, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2009 Κανείς δεν αντιλέγει για το επίπεδο του game που λέγεται σκάκι, αλλά ένα καλό, old-school, turn based, strategy game μπορεί να είναι εξίσου απολαυστικό, εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό (ειδικα σε human vs human). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιούλιος 27, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Σαφέστατα.. ειδικά με ένα καλό strategy.. στην ουσία είναι σαν να παίζεις σκάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιούλιος 28, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 απο 1 μα**κια που είπα καταλήξαμε στο σκάκι!!! Ήμαρτον!!! παίξτε και κανά adventuraki αν είναι...πάντως όλα τα pc games είναι βλαβερά διότι ο υπολογιστής είναι βλαβερός...το ένα φέρνει το άλλο...αν γουστάρετε μόνο επιτραπέζια για εκπαίδευση του νου...Stratego, Risk, Trivial Pursuit και ένα απο τα πιο γ**άτα "Οι Αποικοι του Κατάν"...οπότε μην προσπαθούμε να βρούμε παιχνίδια για τα οποία δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά έναν ακόμα τρόπο να ξενερώσεις και να χασομερήσεις...το χαζοκούτι νο. 2 μόνο σε αυτό βοηθάει...:jester: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούλιος 28, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2009 Ξέρεις υπάρχουν κι άλλα πράγματα να κάνεις εκτός από παιχνίδια. Εγώ για παράδειγμα τελευταία έπαιξα STALKER και ήταν τα Χριστούγεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιούλιος 29, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2009 Ξέρεις υπάρχουν κι άλλα πράγματα να κάνεις εκτός από παιχνίδια. Εγώ για παράδειγμα τελευταία έπαιξα STALKER και ήταν τα Χριστούγεννα. εννοείται...απλά στο συγκεκριμένο topic μιλάμε για games..βέβαια για το bionic commando ξεκινήσαμε και το που καταλήξαμε είναι άλλη ιστορία...:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.