Jump to content

επιλογη κινητου

jimakoZzz

Recommended Posts

Και εγώ για το 5130 θα έλεγα και εγώ,εκτός βέβαια αν χρειάζεσαι τις λειτουργίες που έχει το 3120,βέβαια το 3120 δεν το το έπαιρνα μόνο και μόνο επειδή μου μοιάζει με αυγό.:sarcastic:

Και γω Nokia παιρνω παντα..αλλα θα προτιμησω το w302 γιατι νομιζω ειναι λιγο πιο μικρο σε διαστασεις απο το 5130..χαρακτηριστικα δεν με πολυενδιαφερουν γιατι εχω το αλλο..:)

εγω το θελω για βασικο!

δεν ξερω για ποσο καιρο αλλα 2 μηνες σιγουρα επειδι δεν θελω να δωσω χρηματα για κινιτο αυτην τη στιγμη...

παιδια να μπει στην συγκριση και το κ750ι!

Που το θυμήθικες αυτό;:hehe:

Αν το βρεις με κάνα 30άρι-40άρι μεταχειρισμένο,πάρτο,είναι θρυλικό κινητό,έχω ακόμα ένα w800 που βασικά w800-k750 είναι το ίδιο κινητό με άλλη πρόσοψη και λειτουργικό,και πραγματικά τα σπάει αν φανταστείς ότι έχει βγει το 2005.

Σε σύγκριση θα το έβαζα στο επίπεδο του w302 περίπου,αλλά υστερεί σε κάποια σημεία,όπως μικρή οθόνη και κάπως άχρωμη σε σύγκριση τα καινούρια,και λίγο το τράβηγμα video,γιατί από κάμερα,ακόμα μπορείς να το πάρεις να πας σε κάνα βουνό να βγάλεις macro που κόβουν την ανάσα.

Αλλά παρόλα τα μέρη που υστερεί,και παρόλο που από αυτά που έχεις αναφέρει,πάλι το 5130 θα πρότεινα,στην τιμή που μπορείς να το πάρεις μεταχειρισμένο,δεν παίρνεις κάτι καλύτερο απ'τα καινούρια.

Επίσης αν θες μεταχειρισμένο,δες κανένα k800-k810.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.