Jump to content

Υγρο για υδροψυξεις... τι ομως????

vtsafantakis

Recommended Posts

μια ερωτισουλα παιδια αν μπορειτε να με διαφωτισετε..

ακουσα οτι στις υδροψυξεις πρεπει να αποφευγουμε τις οξιδωσεις

τι θα ηταν προτιμοτερο να χρησιμοποιηθει σε ενα συστημα υδροψυξης..??

1) απλα νερα οπως της zalman και αλλων εταιριων ect. με πιθανοτητα οξιδωσης

2) η απιονισμενο νερο με paraflu οπως των αυτοκινητων.

το απιονισμενο νερο με το paraflu δεν οξιξωνει τα μεταλα.

με ένα feser1 από MULTIRAMA θα είσαι οκ..Δοκίμασα το νερό με paraflu αλλά δεν νομίζω πως άξιζε..+ είχα μία διαρροή σε κάποια φάση και άμα δεν είχα το feser1 και είχα νερό θα τα είχα κάψει όλα.....Μόνο και μόνο γιαυτό αξίζει τα 16€ που κάνει...

Εδώ και ένα εξάμηνο που έχω στήσει την υδρόψυξη χρησιμοποιώ σκέτο παραφλού χωρίς καμιά

διαρροή και χωρίς να έχω προσθέσει επιπλέον.

Και άλλοι 2 φίλοι μου και αυτοί παραφλού.....

Εδώ και ένα εξάμηνο που έχω στήσει την υδρόψυξη χρησιμοποιώ σκέτο παραφλού χωρίς καμιά

διαρροή και χωρίς να έχω προσθέσει επιπλέον.

Και άλλοι 2 φίλοι μου και αυτοί παραφλού.....

εχει αποδειχθει ακαταλληλο και οχι εξισου αποδοτικο εδω και καιρο...

ψαχτο λιγο και θα με θυμηθεις ;)

το feser ειναι απιονισμενο νερακι απο την γη :alien: με anticorosive απλα, vago και εμενα μου επεσε και feser και φτιαγμενο απο εμενα νερο και στις δυο περιπτωσεις δεν επαθε τπτ (ενταξει μην φτιαχνουμε και μυθους για feser και koolance, εμεις τους φτιαχνουμε και εμεις τους πληρωνουμε στο τελος )

δεν ξέρω ρε φίλε..όταν λέω έπεσε..εννοώ γέμισε νερό η κάρτα γραφικών μέχρι μέσα μέσα και την είχα βίδες στο μπαλκόνι να στεγνώνει...Με νερό νομίζω ότι θα ήταν :rip: τώρα...Το λέω γιατί στο 2ο pc έσταξε λίγο σε μία 6600 που είχα και....παπαλα....

Νομίζω πως το feser δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμο όσο το νερό...(ΝΟΜΙΖΩ...μπορεί να λέω και πατάτες...ας μας πεί κάποιος master..)

Η αγωγιμοτητα νομιζω εχει να κανει και με την αποσταση που θα καλυψει το υγρο εκει που θα πεσει.. Εγω προσοπικα εχω περασει απο 2 υδροψυξεις και εχω δοκιμασει 3 υγρα μεχρι στιγμης..

α) Παραφλου. Μακρια απο αυτο, ειναι πολυ πιχτο.. Εκτος αν εχεις καμια γομαρο-αντλια οπως η MCP655, παιζει και να χρειαστει να το φυσας μεσα για να παρει μπρος.. Επισης μετα απο καιρο δημιουργει μακα στις χαλκινες επιφανειες. (Και ειναι και ηλεκτρικα αγωγιμο)

β) Primochill. Αν και φτηνο, καλο θα ηταν να αποφυγεις το χρωμα at all costs.. Το συγκεκριμενο ευθηνετε για το χρωματισμο ολων των σωληνων μου και καταφερε να μου μπουκωσει μια MCP655 3-4 φορες..

γ) Fesser One. Little to say here, εμεινα ευχαριστιμενος αρκετα.. Το κυριοτερο ειναι οτι αν και UV-Reactive, δεν αφηνει χρωμα πουθενα.. (ναι, ουτε σε υφασματα.. :p)

Το χω βαλει τωρα πανω απο 6μηνο στο κυκλωμα, και τις προαλλες που το ξανανοιξα, το block ητανε ακομα πεντακαθαρο. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.