fanisk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2009 Καλημερα, 1 βδομαδα τωρα το pc πεταει μηνυμα οτι το Local Area Connection αποσυνδεθηκε/συνδεθηκε 4-5 φορες μεχρι να αποφασισει τι θα κανει..και το αποτελεσμα ειναι να "πεφτει" η dsl και το internet.Ακομα και αν βαλω το καλωδιο στη LAC 2 παλι τα ιδια!Δεν μπορω να γινω πιο συγκεκριμενος γιατι δεν μπορω να σκεφτω τι φταιει.. αν μου πει καποιος ομως "δες εδω, κοιτα αυτο και πες μου τι γραφει, εκεινο τι λεει" κλπ θα μπορεσω να σας κατατοπισω.Η καρτα δικτυου ειναι η onboard της striker μου, και το dsl router ειναι το U.S. Robotics Wireless MAXg. Τα αναφερω γιατι ισως φανουν χρησιμα σε καποιον.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2009 Αρχικά δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούλιος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2009 Αρχικά δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο και πες μας.Καλησπερα honda22 , μολις δοκιμασα το αλλο καλωδιο αλλα και παλι τα ιδια.:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2009 Drivers κάρτας δικτύου; δοκίμασε να βάλεις τους τελευταίους αν δεν τους έχεις ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούλιος 20, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 Drivers κάρτας δικτύου; δοκίμασε να βάλεις τους τελευταίους αν δεν τους έχεις ήδη.Στα properties βλεπω οτι εχει τους 67.8.9.0. Το προβλημα παραμενει! :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούλιος 20, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 Αν μπορούσες να βρεις κάποιο λάπτοπ να συνδέσεις, θα μπορούσες να καταλάβεις αν φταίει ο υπολογιστής σου ή το ρούτερ... Όταν χάνει τη σύνδεση, τι κάνουν τα λαμπάκια του ρούτερ; Αλλάζει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούλιος 22, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Αν μπορούσες να βρεις κάποιο λάπτοπ να συνδέσεις, θα μπορούσες να καταλάβεις αν φταίει ο υπολογιστής σου ή το ρούτερ... Όταν χάνει τη σύνδεση, τι κάνουν τα λαμπάκια του ρούτερ; Αλλάζει κάτι;Οχι απο οτι εχω προσεξει δεν αλλαζει κατι. Το προβλημα παραμενει, αν και παρατηρησα οτι "πεφτει" πιο αραια απο οτι πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 22, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Πρέπει να τα έχει παίξει η κάρτα δικτύου σου. Βάλε μια pci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos Ιούλιος 22, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 οταν πεσει η συνδεση σου δοκιμασε να κάνεις, απο ms-dos promptping 127.0.0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
john32 Ιούλιος 25, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2009 Τσεκαρε αν εχεις το τελευταιο firmware tou router...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Αύγουστος 20, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2009 Συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση παιδες, αλλα ελειπα σε διακοπες. Σημερα που γυρισα, παλι ειδα το ρημαδι να πεφτει (3 φορες). john32 εχω το τελευταιο. akamarinos οταν ξαναπεσει θα το κανω και θα σου πω. honda22 το σκεφτηκα και αυτο..αλλα γιατι να πεφτει 500 φορες τη μερα, και την επομενη μερα να πεφτει 2? Δεν μπορω να καταλαβω.. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.