Jump to content

Πιθανο προβλημα με τη καρτα δικτυου(?)

fanisk

Recommended Posts

Καλημερα, 1 βδομαδα τωρα το pc πεταει μηνυμα οτι το Local Area Connection αποσυνδεθηκε/συνδεθηκε 4-5 φορες μεχρι να αποφασισει τι θα κανει..και το αποτελεσμα ειναι να "πεφτει" η dsl και το internet.

Ακομα και αν βαλω το καλωδιο στη LAC 2 παλι τα ιδια!

Δεν μπορω να γινω πιο συγκεκριμενος γιατι δεν μπορω να σκεφτω τι φταιει.. αν μου πει καποιος ομως "δες εδω, κοιτα αυτο και πες μου τι γραφει, εκεινο τι λεει" κλπ θα μπορεσω να σας κατατοπισω.

Η καρτα δικτυου ειναι η onboard της striker μου, και το dsl router ειναι το U.S. Robotics Wireless MAXg. Τα αναφερω γιατι ισως φανουν χρησιμα σε καποιον.

Ευχαριστω.

Αν μπορούσες να βρεις κάποιο λάπτοπ να συνδέσεις, θα μπορούσες να καταλάβεις αν φταίει ο υπολογιστής σου ή το ρούτερ... Όταν χάνει τη σύνδεση, τι κάνουν τα λαμπάκια του ρούτερ; Αλλάζει κάτι;

Αν μπορούσες να βρεις κάποιο λάπτοπ να συνδέσεις, θα μπορούσες να καταλάβεις αν φταίει ο υπολογιστής σου ή το ρούτερ... Όταν χάνει τη σύνδεση, τι κάνουν τα λαμπάκια του ρούτερ; Αλλάζει κάτι;

Οχι απο οτι εχω προσεξει δεν αλλαζει κατι. Το προβλημα παραμενει, αν και παρατηρησα οτι "πεφτει" πιο αραια απο οτι πριν.

• 4 weeks later...

Συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση παιδες, αλλα ελειπα σε διακοπες.

Σημερα που γυρισα, παλι ειδα το ρημαδι να πεφτει (3 φορες).

john32 εχω το τελευταιο.

akamarinos οταν ξαναπεσει θα το κανω και θα σου πω.

honda22 το σκεφτηκα και αυτο..αλλα γιατι να πεφτει 500 φορες τη μερα, και την επομενη μερα να πεφτει 2? Δεν μπορω να καταλαβω..

Ευχαριστω:hug:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.