Chosen Ιούλιος 24, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Τελικά αγοράστηκε το ασημί W890i από την O2 (€119) και ξεκλειδώθηκε μετά από 9 λεπτά κι άλλα €25 Έγινε και de-brand κανονικά, λέει παντού μόνο "Sony Ericsson" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 24, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Μεγειές Εντυπώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 24, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Άριστες μέχρι στιγμής, αλλά είναι πολύ νωρίς για να έχω ανακαλύψει τίποτα στραβό.Επίσης, άριστες εντυπώσεις από το software της DavinciTeam με το οποίο ξεκλείδωσα τη συσκευή.Το κάναν τόσο idiot-proof που μέχρι και ένας εντελώς άσχετος θα μπορούσε να κάνει τα πάντα με το κινητό του! Πολιτισμός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Ιούλιος 24, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Για ό,τι αξίζει μετά από την αγορά σου:Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ, η μπαταρία του έχει άριστη αυτονομία. Είναι η σερβιέτα των κινητών από άποψη βάρους και σχήματος. Οι φωτογραφίες του δεν λένε μία, αλλά δεν το πήρα για την camera. Αυτό που με ενοχλεί είναι το interface του. Μου φαίνεται ότι σούρνεται, ειδικά όταν στο background δουλεύει ο media player.Μου έχει πέσει, βραχεί, χτυπηθεί και γενικά έχει τραβήξει ό,τι κακουχία μπορεί να τρέμει ένα κινητό (και όχι μόνο), αλλά συνεχίζει duracel. Ενώ μου έχουν κάνει δώρο κινητό, δεν το αλλάζω για το βάρος και την αυτονομία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 24, 2009 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2009 Είναι η σερβιέτα των κινητών από άποψη βάρους και σχήματος. Ζωγράμησες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 25, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2009 Τώρα το είδα. Δεν πρόλαβα να σου πώ το "πάρε iphone"... Είναι σαν το htc touch που είχες μόνο που δουλεύει και σαν τηλέφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.