Jump to content

Ψάχνω συγκεκριμένο κινητό...

Chosen

Recommended Posts

... αλλά δεν ξέρω ποιο :)

Είμαι ψιλοσκράπας όσον αφορά τα κινητά, οπότε οι προϋποθέσεις που θέλω να πληρούν οι υποψήφιοι είναι σχετικά "απλές".

Κι εξηγώ

Απαραίτητα:

- Να είναι είτε candy bar είτε slider (συρταρωτό).

- Να παίζει μουσική χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις το κινητό (airplane mode).

- Καλή μπαταρία

- Να μην έχει touch screen!

- Αλαφρύ (πάνω από 100 γραμμάρια την παλεύει δεν την παλεύει)

Προαιρετικά:

- Να είναι Sony Ericsson (έχω συνηθίσει το interface)

- Να έχει βύσμα κανονικό 3.5mm για ακουστικά αν είναι δυναμόν (μου την δίνουν τα proprietary βύσματα)

- Να έχει USB σύνδεση αν είναι δυναμόν

- Να έχει αξιοπρεπή κάμερα (και στις φωτογραφίες είμαι σκράπας, οπότε να μην χρειάζεται να ψάχνω ρυθμίσεις ολόκληρη μέρα για να βγάλω μια μη-θολή φωτογραφία...)

- 3G, Bluetooth, IR, WiFi κλπ ειλικρινά δε με πολυενδιαφέρουν (εώς καθόλου)

Budget τα 250 ευρά. Δεν αναφέρω συγκεκριμένα ότι δεν θέλω να έχω προβλήματα με το να κλείνει το κινητό εν μέσω τηλεφωνήματος ή να κολλάει σε συγκεκριμένες δουλειές, αλλά εννοείται ότι όσο λιγότερα προβλήματα, τόσο καλύτερα.

Για πείτε καμιά ιδέα :)

Δεν δίνεις και κανένα περιθώριο φίλοc.. Μπες σε 2-3 eshops και πάρε ένα slide up Sony Ericsson της σειράς W.

Τα ακουστικά τους είναι uber, αλλά ακόμα κι αν θες κάτι παραπάνω τσέκαρε ότι το handsfree τους αλλάζει ακουστικά με 3.5 jack. Κατά 99% όλα έχουν.

Οι κάμερες είναι παραπάνω από αξιοπρεπείς και όχι, USB σε SE δεν θα βρεις. Θα πάρεις δώρο ένα ωραιότατο καλωδιάκι sync όμως.

Έχουν περάσει γύρω στα 5 SE από τα χέρια μου, όλα είχαν Flight mode.

Εγω βολευτηκα με αυτο.. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-15100,2901.action

Μειονεκτει μαλλον στην καμερα.φωτογραφιες δεν με ενδιεφεραν κ ουτε καν το εχω δοκιμασει..

Για μενα ηταν σημαντικο να μην κουβαλαω ακριβο κινητο.Δεν το μπορω το αγχος μη σπασει,μη βραχει,μη το κλεψουν...Στα 59ε που το βρισκεις ειναι πολυ καλο.

Usb k 3.5 βυσμα.Σε xp sp2 παντως ζητησε driver το οποιο ειναι προβλημα αν θελεις να το βαλεις σε αλλο pc.(ο σωστος ογκαντζετακιας βεβαια κουβαλαει κ φλασακι).

Εδιτ:η καμερα ειναι απαραδεκτη σε φωτογραφιες...

Εδιτ2:μαλλον ακυρο κ αυτο με τους drivers γιατι ειχα το usb του σε modem mode.

Δεν δίνεις και κανένα περιθώριο φίλοc.. Μπες σε 2-3 eshops και πάρε ένα slide up Sony Ericsson της σειράς W.

Τα ακουστικά τους είναι uber, αλλά ακόμα κι αν θες κάτι παραπάνω τσέκαρε ότι το handsfree τους αλλάζει ακουστικά με 3.5 jack. Κατά 99% όλα έχουν.

Οι κάμερες είναι παραπάνω από αξιοπρεπείς και όχι, USB σε SE δεν θα βρεις. Θα πάρεις δώρο ένα ωραιότατο καλωδιάκι sync όμως.

Έχουν περάσει γύρω στα 5 SE από τα χέρια μου, όλα είχαν Flight mode.

Λοιπόν, έχω καταλήξει στα εξής:

Sony Ericsson W890i - €240

:) Εντός budget, λιγότερο από 10mm πάχος και κάτω από 80 γραμμάρια (!!) Από εμφάνιση έχω πάθει πλάκα. Features απλά έχει ό,τι έγραψα στο αρχικό ποστ συν κάποια παραπάνω που από την στιγμή που δεν τα γνωρίζω -> δεν τα χρειάζομαι.

:( Πολλά τα αρνητικά σχόλια για αδύναμο σήμα

Sony Ericsson W910i - €215

:) Καρα-εντός budget, μια χαρά εμφάνιση, 86 γραμμάρια βάρος. Επίσης το ότι είναι μοντέλο του 2007 και πωλείται ακόμα, για μένα είναι ++

:( Πολλά προβλήματα με media. Επίσης κάμερα 2ΜΡ (έλεος, το Κ750 που είχα πριν από 3 χρόνια είχε 2ΜΡ...)

Sony Ericsson W760i - €275

:) OMG specs! Πολυ ενδιαφέρον κινητό, το GoogleMaps Mobile είναι κάτι το οποίο δεν το είχα υπόψην αλλά ακούγεται χρήσιμο (από το να κουβαλάω την γκουμούτσα το Garmin).

:( Και το βάρος και η τιμη είναι ένα "τικ" πάνω από τα όρια που είχα θέσει. Τα 3 γραμμάρια πάνω από τα 100 δε με νοιάζουν, αλλά τα 20-30 πάνω από τα άλλα 2 είναι λίγο meh. Επίσης, €25 πάνω από το budget μου δεν είναι τίποτα τραγικό, τα δίνω. Αλλά είναι €60 πάνω από το W910i που έχει επίσης ό,τι χρειάζομαι.

Με άλλα λόγια, I like where this is going... giggity-giggity :hehe:

G900.

Διαβαζω καλά σχόλια. Είναι και symbian. Επίσης κανένα SE δεν έχει Minijackεπάνω του. Αλλά τα hands free τους, τουλάχιστον στα walkman είναι σπαστά.

Θενξ ρε, θα μου δώσεις εσύ τα €170 που μου λείπουν μέχρι τα €420 που κάνει το G900;

Γιατί αποκλείεις το touch ;;;

Γιατί εδώ και σχεδόν 2 χρόνια (από Χριστούγεννα 2007) έχω το HTC Touch. Ωραίο gadgetάκι, αλλά δεν είναι τηλέφωνο. Κανένα από αυτά τα pocket pcs δεν θεωρώ τηλέφωνο. Κατά την γνώμη μου πάντα, για να φτάσει ένα κινητό να έχει τα 1002 άλλα εξωτικά features όπως touch screen, games, WiFi κλπ θα πρέπει να έχει καλύψει 100% τον πρωταρχικό του ρόλο (να κάνει/λαμβάνει κλήσεις & να στέλνει/παίρνει μυνήματα).

Αν εξαιρέσεις τον πρώτο ενθουσιασμό όταν πρωτοπήρα το Touch, μετά ήταν Γολγοθάς. Εκεί που ήθελα 2 δευτερόλεπτα να απαντήσω σε ένα text message "Ok" με το SE K750, τώρα πρέπει να βγάλω stylus, να περιμένω το υπερφορτωμένο από τα "3D-γούστα" interface να ανοίξει το κομμάτι με τα μυνήματα, να πετύχω τα γράμματα στο e-keypad κ.ο.κ Κι όλα αυτά εντός κτιρίου, γιατί αν είμαι έξω στον ήλιο, ούτε το πληκτρολόγιο, ούτε τίποτα άλλο βλέπεις. Τουλάχιστον με το K750 έστελνα μηνύματα και στα τυφλά.

Εγω βολευτηκα με αυτο.. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-15100,2901.action

Μειονεκτει μαλλον στην καμερα.φωτογραφιες δεν με ενδιεφεραν κ ουτε καν το εχω δοκιμασει..

Για μενα ηταν σημαντικο να μην κουβαλαω ακριβο κινητο.Δεν το μπορω το αγχος μη σπασει,μη βραχει,μη το κλεψουν...Στα 59ε που το βρισκεις ειναι πολυ καλο.

Usb k 3.5 βυσμα.Σε xp sp2 παντως ζητησε driver το οποιο ειναι προβλημα αν θελεις να το βαλεις σε αλλο pc.(ο σωστος ογκαντζετακιας βεβαια κουβαλαει κ φλασακι).

Εδιτ:η καμερα ειναι απαραδεκτη σε φωτογραφιες...

Εδιτ2:μαλλον ακυρο κ αυτο με τους drivers γιατι ειχα το usb του σε modem mode.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μαθαίνω τι είναι σημαντικό για σένα, αλλά είσαι λίγο off topic :hehe:

Ευχαριστώ αλλά Motorola δεν ξαναπαίρνω :)

Τσέκαρε μήπως σου κάνει και κάποιο από τα παρακάτω:

G705 (έπεσε η τιμή στα 230-250, G for GPS)

W595

W705

W715

Μην ξεχάσεις να το δοκιμάσεις σε live συσκευή πριν το πάρεις, μπορεί τα πλήκτρα να μην ταιριάζουμε με τα δάχτυλα σου και να μην σε βολέψει.

Το βάρος προσωπικά δεν θα το κοίταζα για 10-20 γρ, το τσαντάκι μου με διάφορα items προσθέτει κοντά 1 κιλό στη ζυγαριά :hehe:

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μαθαίνω τι είναι σημαντικό για σένα, αλλά είσαι λίγο off topic :hehe:

Εσενα σκεφτομαι αν δεν το καταλαβες.Θα στο πω με δικους σου ορους,εχει 8/10 απο αυτα που ζητας κ χωραει στο budget και ενας intel postville. :hehe:

Το W910i το έχω έδω και ένα χρόνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα restart,το ίδιο και το w595 που έχει η sis.

Το κάνει συνήθως στην αναπαραγωγή μουσικής αλλά τώρα τελευταία το κάνει και όταν είναι idle!

Βέβαια firmware update δεν έχω δοκιμάσει μπορεί να διορθώνεται το πρόβλημα,με ενοχλεί τόσο όμως που για το επόμενο κινητό οι μόνες απαιτήσεις που θα έχω θα είναι να παίζει mp3 και να έχει ένα σωστό software φφσ.

Είμαι πλέον ανάμεσα σε αυτά τα 2:

Sony Ericsson W890i - €240

Sony Ericsson W760i - €275

Το πρώτο κυρίως λόγω εμφάνισης μεγέθους κλπ, μου φαίνεται πιο σοβαρό.

Το δεύτερο έχει ξυπνήσει τον gadgetάκια μέσα μου, αν και τώρα που έγινα πατέρας και πρέπει να περιορίσω τα gadgetοέξοδα, το συγκεκριμένο μπορεί να περάσει τον προϋπολογισμό ως dadget :hehe:

το 2ο δεν εχει αυτοματη εστιασηη απο μερια καμερας

το gps του δεν συγκρινετε με το garmin ειναι τελειως πατατα μπροστα στα αλλα!

οποτε το 1ο εινια μια οικονομικη λυση!

Βεβαια τσεκαρε και το rma στο plaisio ;)

O amazon στέλνει και eire πλέον.

W890i@93€

Υπάρχει και στο μαγαζί της Ο2 σε καλή τιμή αλλά μάλλον κλειδωμένο.

Και χάρηκα μόλις το είδα... Έψαχνα για το ασημί και μόλις είδα ότι έχει 150 λίρες στην Αμαζόνα. Και πάλι καλύτερη τιμή από τον Expansys.ie αλλά από εγγύηση τι κάνουμε;

Σε ποιο μαγαζί στο κέντρο λες να πάω να τα δω (και το μαύρο και το ασημί); Και κατά 99% να το αγοράσω κι από κει;

Τα μαγαζιά της Sony έχουνε καθόλου κινητά ή μόνο TV και laptops;

Επίσης, μπες MSN :offtopic2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.