Jump to content

External audio card@laptop

v.djay!

Recommended Posts

Επειδή,για επιτραπέζιο αργώ ακόμα,θέλω να δώσω μια "ανάσα" στην ποιότητα του ήχου του φορητού μου.Γενικά με καλύπτει ο ήχος,απλά οταν ανεβάζω πάνω απο 80% την ένταση κάνει παράσιτα-και σε χαλαρά κομάτια-,και η στάθμη του ήχου δεν είναι ικανοποητική για πιο βαριά τραγούδια(ακούω πάντα με ακουστικα,τα ηχεία του λάπτοπ παίζουν μια χαρά).Οπότε θα ήθελα να με συμβουλέψετε για αγορά μιας καλής κάρτας ήχου.Υπάρχουν ακόμα στην αγορά οι pcmcia?Θεωρείται ακόμα κορυφαία η creative?

Υγ:Όση ώρα έγραφα,σκέφτηκα το ενδεχόμενο να χρειάζομαι νέα ακουστικά και όχι κάρτα ήχου:jump:

Μέχρι πόσα δίνεις; Έχει το laptop firewire;

Μάλλον χρειάζεσαι και κάρτα και ακουστικά.

Για τα παράσιτα που λες μου κάνει για "πρόβλημα" η ποιότητα των ακουστικών,γιατί οι κάρτες στα laptop είναι χάλια σε ποιότητα,αλλά δεν κάνουν παράσιτα αν είναι το master volume της κάρτας υψηλά,εκτός αν έχεις πέσει σε ειδική περίπτωση βέβαια.:fie:

Κάρτα ήχου αν θες τελικά,δες τίποτα M-Audio ή EMU ( www.m-audio.com www.emu.com )

Αλλά καλύτερα για ακουστικά να πάρεις DAC/ενισχυτή,που δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί ούτε με DAC ούτε με ακουστικά να σου προτείνω,κάνα ενισχυτή AV θα σου προτείνω αν προσπαθήσω να κάνω πρόταση... :hehe:

Δεν μ'ενδιαφέρουν τα χρήματα.Ο δείκτης τιμής/απόδοσης με απασχολεί ;)

Ο δείκτης τιμής/απόδοσης διαφέρει για κάθε άνθρωπο, για αυτό είναι καλό να θέσεις ένα όριο. Θα ακούς με ακουστικά ψήρες των 10-20 ευρώ ή με ανοιχτού τύπου των 300; Η απάντηση αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις. Άλλα θέλει κάποιος που κάνει Audio Mastering και άλλα κάποιος που ακούει μουσική από το youtube ;-)

Με DJing στον υπολογιστή ασχολείσαι (υποθέτω?) και γι'αυτό κυρίως σε απασχολεί το θέμα ?

Πές αναλυτικά ποιο είναι το setup σου (Μάρκες, μοντέλα) και τί ακριβώς θέλεις να κάνεις...

Edit: Μια πιθανόν ασυναρτησία διαγράφηκε.

Όχι,το ψευδώνυμο παραπλανεί :p

Aπλά μουσική ακούω,και ενώ η ένταση που βγάζουν τα ηχεία είναι καλή,στα ακουστικά είναι μικρότερη.Επίσης η ποιότητα του ήχου,είτε μέσω ηχείων,είτε μέσω ακουστικών,-μέσω οποιουδήποτε προγράμματος αναπαραγωγής-περνάει το 80%,ο ήχος σταματάει να ακούγεται καθαρα,και αυτό γίνεται και με "ήρεμα" κομμάτια:mad:

• 3 weeks later...

Για να έχεις εμφανή διαφορά σου προτείνω να στραφείς στην αγορά και εξ. κάρτας ήχου και ένος ζευγαριού ηχείων...

Εξ. Κάρτα USB

Creative Soundblaster X-FI GO Sound Card (USB)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1293524&CONNECTION_PROTOCOL=USB+2.0&category=69977761&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE74277CB8CCB73BC4053A056D18C855825099A29EC85C4BE03627E5F660397BD2B27952E551AB966648F056D167FC22D7D3693549798B05295FE1907D98724C25B2CA0529ED5BD3799CBDCFEB244A4D3171DD1D991AFABF02542F87F472CDF20F4CD326C22A9EDCC184EA3A780E226F143C1571F990FA188F

Ακουστικά

SENNHEISER HD-415

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501452

Koντά στα 100€ και τα δύο μαζί αλλά θα ακούς σε "άλλη διάσταση"...

Για καθημερινές ασχολίες η κάρτα είναι ό,τι πρέπει, δν χρειάζονται περισσότερα χρήματα, από την άλλη τα ακουστικά είναι αρκετά καλά (και καμία σχέση με αυτά που έχεις τώρα) βέβαια αν διαθέτεις περισσότερα χρήματα μπορείς να αγοράσεις και ακόμη καλύτερα...:T:

παιδιά επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι να προσθέσω 5.1 ήχο στο λαπτοπ μου, έχει κανείς καμιά ιδέα για αυτή την εξωτερική κάρτα?

http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17751&listby=

παιδιά επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι να προσθέσω 5.1 ήχο στο λαπτοπ μου, έχει κανείς καμιά ιδέα για αυτή την εξωτερική κάρτα?

http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17751&listby=

Φιλε μου αν σε ενδιαφερει εχω βαλει μια στις αγγελιες ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.