Jump to content

Narzul

Recommended Posts

δεν ξέρω αν μπαίνει....αυτό που ξέρω είναι οτι τα ψυκτράκια για τις μνήμες δε κολλάνε με τίποτα.......παρότι ξέρω τη διαδικασία για απόλυτα καθαρές επιφάνειες κλπ δε μου καναν το χατήρι να κολλήσουν και την επέστρεψα.

δε νομίζω να θες να φύγει κάποιο ψυκτράκι την ώρα που δουλεύει το pc και να πέσει όπου βρεί.

Μπαινει και οπως ειπε ο Mastercommander κρατας το stock plate.εχεις καλυτερες θερμοκρασιες σε μνημη και vrm.

Μονο εκει θα χρειαστει να βαλεις ψυκτρακια:

121cvpt.jpg

δεν ξέρω αν μπαίνει....αυτό που ξέρω είναι οτι τα ψυκτράκια για τις μνήμες δε κολλάνε με τίποτα.......παρότι ξέρω τη διαδικασία για απόλυτα καθαρές επιφάνειες κλπ δε μου καναν το χατήρι να κολλήσουν και την επέστρεψα.

δε νομίζω να θες να φύγει κάποιο ψυκτράκι την ώρα που δουλεύει το pc και να πέσει όπου βρεί.

Μαλλον φιλε πρεπει να ησουν αρκετα ατυχος καθως και μενα στην αρχη με δυσκολεψαν λιγακι αλλα τελικα με αρκετη πιεση για 4-5 δευτερολεπτα, τα ψυκτρακια κολλησαμ μια χαρα!Και εχω παρει 2 τετοιες καθως επισης εχω βαλει και στη μητρικη μερικα:p

NARZUL φιλε να την παρεις!Κανει πολυ καλη δουλεια.

Απλα οπως αναφερθηκε θα κρατησ4εις το backplate!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.