Jump to content

Αγορα UPS

gismo

Recommended Posts

Η συνθεση στην οποια θα χρησιμοποιηθει ειναι της υπογραφης μου.Το θελω κυριως για τις διακυμανσεις του ρευματος,δεν με πολυενδιαφερει η αυτονομια της μπαταριας(ισα ισα να προλαβαινω να τον κλεινω).Να συμπληρωσω οτι το ζητουμενο ειναι η καλυτερη σχεση τιμης-ποιοτητας.

Ακουω τις γνωμες σας.

Λαθος :cool:..

UPS ηθελα να γραψω..:whistling

Επειδη δεν εμφανιζεται η υπογραφη αυτη ειναι η συνθεση:

CPU:Intel Core i7-920/RAM:3x2 Corsair DDR3 /MB:Asus P6T/PSU:Corsair TX750W/GFX: ASUS EAH4890/MONITOR:Samsung T220

Νομίζω ότι καλό είναι να πας σε 1000VA. Πριν πάρω UPS το έψαξα και για τα λεφτά που διέθετα (+-50ευρώ) το καλύτερο που βρήκα ήταν το Mustek. Δεν ξέρω πόσο έχει αλλάξει η αγορά από τότε αλλά προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο μοντέλο!

• 4 weeks later...

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω για τον θόρυβο που παράγει. Εχει από όσο θυμάμαι δύο 8άρια fans και στα APC νομίζω ανάβουν μόνο όταν σταματήσει η παροχή της ΔΕΗ. Κατά τα άλλα είναι APC και εγώ προσωπικά αν έδινα τόσα θα το αγόραζα με κλειστά τα μάτια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.