Jump to content

psu προβλημα

harharias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω το COOLERMASTER RS-620 620W τον τελευταιο καιρο ακουγεται, μαλλον ειναι ο ανεμηστηρας κα8ε 20 δευτερολεπτα χτυπαει σταματαει και ξανα το ιδιο.Ειναι στα τελευταια του ???Το τροφοδοτικο ειναι σχετικα καινουργιο κανα 3μηνο το εχω. Αμα το παω πισω θα μου το αλλαξουνε η δεν ειναι λογος αλλαγης αυτος???? :o

Στις απολήξεις του τροφοδοτικού βάλε πολύμετρο και μετρα αν βγάζει 12v 5v ανάλογα~ !!

Το τροφοδοτικό δεν νομίζω να τα έχει παίξει!

Ο ανεμιστήρας μπορεί!

Αν δε θες να το ανοίξεις να αλλάξεις ανεμιστήρα πήγαινε το απ εκεί p το αγόρασες και θα σου πουν ανάλογα!:mobile:

Nα μην το ανοίξεις φίλε μου εκτός και αν θες να το παντρευτείς, γιατί θα χάσεις την εγγύηση. Να το στείλεις για RMA τάχιστα.

Το μέτρησα το τροφοδοτικό δν εχει κανενα προβλημα. μαλλον ο ανεμιστήρας 8α ειναι 8α δω αμα τα φτυσει κ θα το πάω πίσω .

Μην περιμένεις ρε να τα φτύσει ο ανεμιστήρας!

Αν κάνει συνεχεια αυτές τις διακοπές που λες πήγαινε το πίσω!!

:zzz:

Με τέτοιες ζέστες θα ρισκάρεις να περιμένεις να τα παίξει ο ανεμιστήρας; Και αν δε σταματήσει αλλά κόψει ταχύτητα και γυρνάει αργά τι θα κάνεις; Πήγαινέ τον πίσω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.