3likos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2009 Γεια σας,βρήκα σε πολύ καλή τιμή (~16 ευρώ) την Zalman CNPS9500 LedΈχω έναν Ε6750 να ψύξω πάνω σε μία DFI P45-T2RS ... Απο overclock δεν σκοπεύω να τον πάω στα ουράνια αλλά να το έχω για κάθε μέρα στα ~3,6Ghz να πούμε... Πιστεύετε από θερμοκρασίς θα είμαι οκ ή δεν αξίζει τον κόπο...? να σημειώσω ότι τώρα έχω μαμίσια Intel από Q6600....Επίσης αν δεν είναι 3,6Ghz ας το πάω και μέχρι 3Ghz δεν πειράζει...Η ερώτηση είναι αν αξίζει ή όχι? Κι αν υπάρχει κάτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ μέχρι το πολύ 20 ευρώ ας μου το προτείνετε...!Από άποψη θορύβου πώς λέτε να πηγαίνει?ΥΓ: (επειδή παίζει να πάρω και υδρόψυξη αν τελικά βρω κάτι φθηνό υπάρχει περίπτωση η ψύκτρα να πάει σε έναν P4 s478...) Αλλά αυτή τη στιγμή ας συζητήσουμε για τον Ε6750... :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 Αν σε νοιαζει ο θορυβος θα πηγαινα σε κατι αλλο που να περνει οποιον 120αρη ανεμιστηρα θες, για 10-15Ε διαφορα δεν υπαρχει λογος να μην το κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιούλιος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 Την συγκεκριμενη την ειχα.(χωρις led ομως ) Εψυχα εναν q6600 και ειχα μεινει αρκετα ευχαριστημενος Σε idle δουλευε στις 1500 στροφες και δεν ακουγοταν σχεδον καθολου. Στα χρηματα που την βρηκες η τιμη πιστευω ειναι κορυφαια. Και στο γυφτο να την πουλησεις μετα (μισο κιλο καθαρο χαλκο) τα 15 ευρω θα στα δωσει. Η αμεσως καλυτερη επιλογη σου ειναι η thermaltake maxorb με 12ρι fan οπως προτεινει και ο unstoppable αλλα πας με τη μια στα 35+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.