Jump to content

Western Digital Mybook Home Edition 1Tb Triple Interface

iliasv82

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλους!!!!

Έχω μια απορία :)

Θέλω να αγοράσω έναν σκληρό δίσκο... τον Western Digital Mybook Home Edition 1Tb Triple Interface

Και ο μόνος λόγος είναι το "Triple Interface" από τον αντίστοιχο "Essential" δηλαδή το e-sata!

Απλά στα χαρακτηριστικά του σκληρού λεεί πως το esata = με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 3Gb/s MAX (link)

Και στο αντίστοιχο καλώδιο που πουλιέται για αυτόν το σκοπό είναι = 300MB/s MAX (link)

Αυτό πάει να πει πως είναι λιγότερο από το USB2 = 480 Mb/s MAX

Και τώρα είναι που έχω μπερδευτεί!!!

Τι ισχύει από αυτά ή πως λειτουργεί το πρωτόκολλο e-sata και λένε πως είναι το ποιο γρήγορο από όλα τα άλλα;...

Ευχαριστώ και καλές διακοπές σε όλους!!!!

esata= 3gbit

usb2=480mbit

oχι mbyte/s.

Το esata προφανως δινει μαξ οτι βγαζει ο δισκος και ειναι σαφως πιο γρηγορο.

Δε τον ξερω τον δισκο αλλα πανω κατω για να καταλαβεις , με esata θα πιανεις 100mbyte/s ενω με usb 30mbyte/s.

Απλά στα χαρακτηριστικά του σκληρού λεεί πως το esata = με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 3Gb/s MAX (link)

Και στο αντίστοιχο καλώδιο που πουλιέται για αυτόν το σκοπό είναι = 300MB/s MAX (link)

Αυτό πάει να πει πως είναι λιγότερο από το USB2 = 480 Mb/s MAX

Και τώρα είναι που έχω μπερδευτεί!!!

Τι ισχύει από αυτά ή πως λειτουργεί το πρωτόκολλο e-sata και λένε πως είναι το ποιο γρήγορο από όλα τα άλλα;...

Ευχαριστώ και καλές διακοπές σε όλους!!!!

βρες τη διαφορα στα 2 bold και κερδισε ενα lada τρακαρισμενο σε αριστη κατασταση:)

βρες τη διαφορα στα 2 bold και κερδισε ενα lada τρακαρισμενο σε αριστη κατασταση:)

Tο ενα ειναι byte,το αλλο ειναι bit.Κέρδισα??? :D:D:pleasantry:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ nickstamat!!!

Με κάλυψες πλήρως μπορώ να πω...

Τον έχω ήδη παραγγείλει και μάλλον θα αργήσει από τι μου λένε γιατί υπάρχει έλλειψη στις αποθήκες!!!

μια βοήθεια,

στον συγκεκριμένο δίσκο η δυνατότητα "automatic backup" αποθηκεύει και e-mail?

αν ναι είναι στις δυνατότητες του παρεχόμενου software ή γίνεται με άλλους τρόπους?

αν όχι υπάρχει δίσκος εξωτερικός που να το κάνει αυτό?

μια βοήθεια,

στον συγκεκριμένο δίσκο η δυνατότητα "automatic backup" αποθηκεύει και e-mail?

αν ναι είναι στις δυνατότητες του παρεχόμενου software ή γίνεται με άλλους τρόπους?

αν όχι υπάρχει δίσκος εξωτερικός που να το κάνει αυτό?

Δε νομίζω πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο κανένα software από τι γνωρίζω...

Απλά θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου από Outlook Express copy φακέλους οι οποίοι περιέχουν τα inbox mails το έχω κάνει πολλές φορές με Thunderbird, γιατί απο webmail δε νομίζω να γίνετε καν...

ρε παιδια εχω εναν εξωτερικο κι εγω triple interface,αλλα αναρωτιεμαι γιατι εχει 2 υποδοχες firewire:yes2:

ρε παιδια εχω εναν εξωτερικο κι εγω triple interface,αλλα αναρωτιεμαι γιατι εχει 2 υποδοχες firewire:yes2:

μηπως η μια ειναι 400mbps και η αλλη 800?συνηθως εχουν μια usb,μια firewire και μια e-sata.μηπως μπερδευεις τις δυο τελευταιες?

μηπως η μια ειναι 400mbps και η αλλη 800?συνηθως εχουν μια usb,μια firewire και μια e-sata.μηπως μπερδευεις τις δυο τελευταιες?

λες?:suicide2::haha::haha:

Τσέκαρε αυτό το link από το official site της εταιρίας.

Το μοντέλο λένε πως υποστηρίζει μόνο FireWire 400 και έχει 2 υποδοχές όντος...

Εγώ απλός αναρωτιέμαι μήπως μπορεί να συνδέθει με 2 PC μαζί μέσω FireWire και αυτός να είναι ο λόγος ύπαρξης των 2 υποδοχών.

Τσέκαρε αυτό το link από το official site της εταιρίας.

Το μοντέλο λένε πως υποστηρίζει μόνο FireWire 400 και έχει 2 υποδοχές όντος...

Εγώ απλός αναρωτιέμαι μήπως μπορεί να συνδέθει με 2 PC μαζί μέσω FireWire και αυτός να είναι ο λόγος ύπαρξης των 2 υποδοχών.

τι να σου πω...απο την φωτο παντως φαινεται πως εχει και e-satα.μπορει να ειναι για δυο υπολογιστες.τωρα πως γινεται αυτο δν ξερω γιατι δν το εχω δοκιμασει ποτε.παντως μην τον συνδεσεις ετσι.ή με την usb ή με την e-sata.

τι να σου πω...απο την φωτο παντως φαινεται πως εχει και e-satα.μπορει να ειναι για δυο υπολογιστες.τωρα πως γινεται αυτο δν ξερω γιατι δν το εχω δοκιμασει ποτε.παντως μην τον συνδεσεις ετσι.ή με την usb ή με την e-sata.

και γιατι οχι ετσι?:look:

γτ η firewire ειναι πιο αργη απο την usb.η firewire εχει ταχυτητα 400Μbit/s.η usb 480Mbit/s και η e-sata 3GBit/s (3000Mbit/s) οσο και ενας εσωτερικος σκληρος.σε συμφερει να τον συνδεσεις με e-sata.αν δν εχεις τοτε usb.

γτ η firewire ειναι πιο αργη απο την usb.η firewire εχει ταχυτητα 400Μbit/s.η usb 480Mbit/s και η e-sata 3GBit/s (3000Mbit/s) οσο και ενας εσωτερικος σκληρος.σε συμφερει να τον συνδεσεις με e-sata.αν δν εχεις τοτε usb.

Wrong :)

eSATA > FireWire > USB ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.