Jump to content

mobo για i7

Shadowjump

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας και ο φιλος μου θα παει σε i7 920 SLBEJ αυριο, θελω να ρωτησω ποια απο τις παρακατω πιστευετε ειναι η καλυτερη επιλογη. Θα πεσει οσο overclocking γινεται με αερα + Scythe Mugen 2.

Gigabyte GA-EX58-UD4P

Asus Rampage II Gene

EVGA X58 Sli

EVGA X58 SLI LE

και DFI UT X58 T3h8

Απο αυτες, εχω δοκιμασει την Gene και μπορω να πω οτι δεν τα πηγε και ασχημα. 4GHz Prime stable 24/7.

Επισης ειχα και την DFI στα με 920 παλι στα 4.2 με νερο, αλλα γενικα δεν μου αρεσε και τοσο. Το μονο καλο, οτι ειχε υπερβολικα χαμηλες θερμοκρασιες σε ΝΒ/SB, λογο του Flame Freezer.

Αν με θυμασαι, με πετυχες Κηφισια οταν πηρες την τελευτα Classified. Με το μουσακι που ημουν :p

Λοιπον, την Bloodrage την εχει ενας φιλος και μα εχει βγει η παναγια να την κανουμε να νιωσει και να παιξει stable αλλα δεν τα παει και τοσο καλα οταν φτανουμε κοντα στα 4.

Και για τι hardware mod μιλαμε ακριβως?

για να μπορει να ανεβαση pci expres και να ανεβαση blck με τα τελευταια bios εχει γινει αλλη μητρικη:dance3:

Γενικά μιλώντας, έχουν στρώσει οι μητρικές τις foxconn με τα τελευταία bios?

Ενδιαφέρομαι για την flaming blade αλλά και η blood rage δεν με χαλάει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.