Jump to content

Προτάσεις για 4gb ram ddr2

NooDle

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Διαφορα σε everyday /gaming use δεν θα δεις με ταχύτερες μνημες...

Ειναι καπως ''πετάμενα'' λεφτά

καθαρα αναμεσα σε αυτες τισ δυο που παραθετεις θα επερνα τις 2ες λογω timing . οντως μπορει οι 800αρες να σε κοβουν αλλα εξηγησε τι cpu - mobo εχεις .

καθαρα αναμεσα σε αυτες τισ δυο που παραθετεις θα επερνα τις 2ες λογω timing . οντως μπορει οι 800αρες να σε κοβουν αλλα εξηγησε τι cpu - mobo εχεις .

είπα πιο πανω ειναι το pc της υπογραφής τον πάω μέχρι 3.8 αλλα μετά τα κάνουν επάνω τους οι ραμ

sorry , στα 3.8 ο πιο μικρος διαιρετης ποιος ειναι ? αν δεν σε ενδιαφερει για o/c δε μνημες παρε τις πιο φτηνες 1066 αλλιως αν θες να ανεβασεις κ τις μνημες . πρεπει να παρεις ενα καλο κιτ. για used d9 δεν ενδιαφερεσαι ?

sorry , στα 3.8 ο πιο μικρος διαιρετης ποιος ειναι ? αν δεν σε ενδιαφερει για o/c δε μνημες παρε τις πιο φτηνες 1066 αλλιως αν θες να ανεβασεις κ τις μνημες . πρεπει να παρεις ενα καλο κιτ. για used d9 δεν ενδιαφερεσαι ?

μα μόνο το o/c με ενδιαφέρει used d9 ???? βοηθα λίγο

οσο για τον διαιρέτη δεν το θυμάμαι τώρα και ούτε κάθομαι στο πισι να το δω..

Για Quad πιστευω εισαι καλυμενος οποια απο τα 2 κιτ και αν παρεις

με 1:1 εχεις 533fsb και λειτουργουν οι μνημες deafult στα 1066

533 mhz ειμαι με την εντυπωση πως καμια μητρικη δεν τα πιανει με quad

Για Quad πιστευω εισαι καλυμενος οποια απο τα 2 κιτ και αν παρεις

με 1:1 εχεις 533fsb και λειτουργουν οι μνημες deafult στα 1066

533 mhz ειμαι με την εντυπωση πως καμια μητρικη δεν τα πιανει με quad

ναι αλλα επειδή έχω σκαλώσει στα (430mhz fsb) με ένα άλλο κιτ 1066 θα ξεκολλήσω?

H τζάμπα τα λεφτά?

ναι αλλα επειδή έχω σκαλώσει στα (430mhz fsb) με ένα άλλο κιτ 1066 θα ξεκολλήσω?

H τζάμπα τα λεφτά?

αυτο δεν μπορώ να στο απαντήσω με σιγουριά

αν και 430ΜΗΖ ειναι λιγα για τον q9650 (Ε0)

παντος πιστευω ομως οτι θα ανεβεις ακομα λιγο αν της παρείς (αλλα δεν μπορω να στο εγγυηθω)

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-lanparty-dkx48t2rs_7.html#sect0

και μενα με αρεσουν , αλλα πλεον δεν πολυανεβαινουν οπως οι πρωτες... εχει γινει πιο σφιχτο binning απο οτι λενε (για να βγουν τσιπακια και για τισ 1150 -1200<- ειναι σε ελλειψη παντου..) και μερικοι ζοριζοντουσαν να περασουν τα 1100+ .

lord Ε0 είναι μαν και τα 430 είναι πολύ λίγα γι αυτο και ζητάω τις γνώμες και την βοήθεια απο τους λαμπίτες το θέμα ειναι τώρα τι κάνω γιατί μου πρότειναν και ocz..

1 είναι το σίγουρο με 800αρες ραμ θα μείνω κολλημένος στα 430....

για τις crucial εχω ακούσει πολύ καλα λόγια απο δω μέσα... τα φώτα σας παίδες γιατί δεν γουστάρω να τρωω άλλο πατάτες.

μα μόνο το o/c με ενδιαφέρει used d9 ???? βοηθα λίγο

οσο για τον διαιρέτη δεν το θυμάμαι τώρα και ούτε κάθομαι στο πισι να το δω..

used d9 εννουσα μεταχειρισμενες 1066 με micron d9 chip που ειναι οι καλυτερες για ο/c . εμενα πηγαν 1270 mhz με 2.3 volt κ με 5-5-5-15 . α και μονο μεταχειρισμενες θα βρεις , δεν υπαρχουν πλεον στην αγορα .

used d9 εννουσα μεταχειρισμενες 1066 με micron d9 chip που ειναι οι καλυτερες για ο/c . εμενα πηγαν 1270 mhz με 2.3 volt κ με 5-5-5-15 . α και μονο μεταχειρισμενες θα βρεις , δεν υπαρχουν πλεον στην αγορα .

και που θα τις βρω... αν είναι τοσο καλές οσο λες..

Τα d9 ομως δεν ειναι για καθε μερα.Ποσο μαλλον να τα παρεις μεταχειρισμενα χωρις να ξερεις τι τα εκανε ο προηγουμενος.Δυο κιτακια που ειχα με αφησαν.Αν ψαξεις λιγο θα δεις παρα πολλες αναφορες για degrade στα d9gmh,d9gkx, ακομα κ με ρευματα της ταξης του 2V.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.