Jump to content

Χάσιμο ποιότητας στην μεταφορά από την κάμερα στο dvd μέσο του pc

SCREPTOS

Recommended Posts

Καλημέρα σας έχω ένα πρόβλημα που άρχισε να με κουράζει αφάνταστα

Λοιπόν έχω μια κάμερα jvc με 30 gb hd ,μέχρι την καταγραφή και την αναπαραγωγή στο pc όλα καλά, όταν όμως χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για να κάνω dvd αυτά που έχω καταγράψει χάνει σίγουρα το 15% της ποιότητας, μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει το pinnacle kai power dvd producer. Αποτέλεσμα το ίδιο  καθόλου ικανοποιητικό. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω να δοκιμάσω άλλο πρόγραμμα?

Ποσο ειναι το αρχειο πριν το γραψεις???αν ειναι μεγαλυτερο απο ενα dvd λογικο ειναι να χασει ποιοτητα, αλλιως πως θα το παρει σε 1 dvd!ποσο ειναι τα αρχεια???δοκιμασες να το σπασεις πχ. σε 2 dvd η να το γραψεις σε doublelayer??

Οι κάμερες που έχουν hd αποθηκεύουν αυτά που έχεις τραβήξει ανάλογα με τον χρόνο διάρκειας τους σε ξεχωριστά αρχεία δεν μιλώ για μεγάλα δλδ και 100 και 200 mb να περάσω σε dvd έχει χάσει πολύ η ποιότητα.

Το υπολογίζω με το μάτι.

Βάζω ένα dvd που δημιούργησα να παίζει βάζω και κάτι από την κάμερα απευθείας και η διαφορά φαίνετε πολύ :crazy_pilot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.