Jump to content

Χάσιμο ποιότητας στην μεταφορά από την κάμερα στο dvd μέσο του pc

SCREPTOS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σας έχω ένα πρόβλημα που άρχισε να με κουράζει αφάνταστα

Λοιπόν έχω μια κάμερα jvc με 30 gb hd ,μέχρι την καταγραφή και την αναπαραγωγή στο pc όλα καλά, όταν όμως χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για να κάνω dvd αυτά που έχω καταγράψει χάνει σίγουρα το 15% της ποιότητας, μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει το pinnacle kai power dvd producer. Αποτέλεσμα το ίδιο  καθόλου ικανοποιητικό. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω να δοκιμάσω άλλο πρόγραμμα?

Ποσο ειναι το αρχειο πριν το γραψεις???αν ειναι μεγαλυτερο απο ενα dvd λογικο ειναι να χασει ποιοτητα, αλλιως πως θα το παρει σε 1 dvd!ποσο ειναι τα αρχεια???δοκιμασες να το σπασεις πχ. σε 2 dvd η να το γραψεις σε doublelayer??

Αυτο το 15% πως ακριβως το υπολογιζεις??

Προσωπικα μου αρεσει το Nero Vision και το χρησιμοποιω χωρις να εχω παραπονο για χασιμο ποιοτητας.

Η κάμερα δεν έχει δικό της πρόγραμμα για να τραβάει τα data? Με το pinnacle σίγουρα χάνεις σε ποιότητα.

Οι κάμερες που έχουν hd αποθηκεύουν αυτά που έχεις τραβήξει ανάλογα με τον χρόνο διάρκειας τους σε ξεχωριστά αρχεία δεν μιλώ για μεγάλα δλδ και 100 και 200 mb να περάσω σε dvd έχει χάσει πολύ η ποιότητα.

Το υπολογίζω με το μάτι.

Βάζω ένα dvd που δημιούργησα να παίζει βάζω και κάτι από την κάμερα απευθείας και η διαφορά φαίνετε πολύ :crazy_pilot:

Δεν μπορείς να τραβήξεις αυτούσια τα αρχεία και να τα επεξεργαστείς, αντί να τα τραβάς με το capture του pinnacle πχ?

το μονό που κάνω είναι νa τα φορτώνω στο πρόγραμμα και τα κάνω dvd

τπτ παραπάνω

!!!!!

Τότε κάνεις μάλλον κάποιες λάθος ρυθμίσεις. Για ψάξε το μενού της εγγραφής, να δείς τι ποιότητας είναι το dvd που γράφεις.

Οι κάμερα έχει επιλογές λήψης, είναι στην καλύτερη ποιότητα.

Όσο αφόρα την εγγραφή των δεδομένων σε dvd υπάρχει επιλογή για καλύτερη ποιότητα??? :flag:

Αν κοιτάξεις, το pinnacle έχει διάφορες επιλογές ποιότητας βίντεο. Δεν είναι όλες ίδιες...

σε τι αναλυση καταγραφει η καμερα σου?Αν καταγραφει σε 1024χ768/1280χ720 λογικο ειναι να σου φαινεται λειψο το ντιβιντι,αφου εχει στανταρ αναλυση 720χ576 (pal)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.