SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2009 Καλημέρα σας έχω ένα πρόβλημα που άρχισε να με κουράζει αφάνταστα Λοιπόν έχω μια κάμερα jvc με 30 gb hd ,μέχρι την καταγραφή και την αναπαραγωγή στο pc όλα καλά, όταν όμως χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για να κάνω dvd αυτά που έχω καταγράψει χάνει σίγουρα το 15% της ποιότητας, μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει το pinnacle kai power dvd producer. Αποτέλεσμα το ίδιο καθόλου ικανοποιητικό. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω να δοκιμάσω άλλο πρόγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Ιούλιος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Ποσο ειναι το αρχειο πριν το γραψεις???αν ειναι μεγαλυτερο απο ενα dvd λογικο ειναι να χασει ποιοτητα, αλλιως πως θα το παρει σε 1 dvd!ποσο ειναι τα αρχεια???δοκιμασες να το σπασεις πχ. σε 2 dvd η να το γραψεις σε doublelayer?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Αυτο το 15% πως ακριβως το υπολογιζεις??Προσωπικα μου αρεσει το Nero Vision και το χρησιμοποιω χωρις να εχω παραπονο για χασιμο ποιοτητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Η κάμερα δεν έχει δικό της πρόγραμμα για να τραβάει τα data? Με το pinnacle σίγουρα χάνεις σε ποιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Ιούλιος 14, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Οι κάμερες που έχουν hd αποθηκεύουν αυτά που έχεις τραβήξει ανάλογα με τον χρόνο διάρκειας τους σε ξεχωριστά αρχεία δεν μιλώ για μεγάλα δλδ και 100 και 200 mb να περάσω σε dvd έχει χάσει πολύ η ποιότητα. Το υπολογίζω με το μάτι.Βάζω ένα dvd που δημιούργησα να παίζει βάζω και κάτι από την κάμερα απευθείας και η διαφορά φαίνετε πολύ :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 14, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Δεν μπορείς να τραβήξεις αυτούσια τα αρχεία και να τα επεξεργαστείς, αντί να τα τραβάς με το capture του pinnacle πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Ιούλιος 14, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 το μονό που κάνω είναι νa τα φορτώνω στο πρόγραμμα και τα κάνω dvdτπτ παραπάνω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 14, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Τότε κάνεις μάλλον κάποιες λάθος ρυθμίσεις. Για ψάξε το μενού της εγγραφής, να δείς τι ποιότητας είναι το dvd που γράφεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Ιούλιος 14, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Οι κάμερα έχει επιλογές λήψης, είναι στην καλύτερη ποιότητα.Όσο αφόρα την εγγραφή των δεδομένων σε dvd υπάρχει επιλογή για καλύτερη ποιότητα??? :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 14, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Αν κοιτάξεις, το pinnacle έχει διάφορες επιλογές ποιότητας βίντεο. Δεν είναι όλες ίδιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 15, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 σε τι αναλυση καταγραφει η καμερα σου?Αν καταγραφει σε 1024χ768/1280χ720 λογικο ειναι να σου φαινεται λειψο το ντιβιντι,αφου εχει στανταρ αναλυση 720χ576 (pal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.