Jump to content

Μεταφορά Ρουτερ/Μοντεμ

Nikolai

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον τελικα το προβλημα δεν ειναι η συνδεση για τις αποσυνδεσεις αλλα η θερμοκρασια . Και θα μου πειτε γιατι 3 διαφορετικα μηχανηματα ειχαν προβλημα θερμοκρασιας ? Ολα μοιραζονταν ενα κοινο την τοποθεσια ο χωρος δεν αεριζεται καθως δεν υπαρχουν παραθυρα εκει κοντα , γιαυτο αναρωτιομουν εαν γινεται να το φερω στο δωματιου μου που εχω airconditioner ανεμιστηρα κλπ . αυτο ειναι εφικτο ?

Να επισημανω πως στο δωματιο εχω μια πριζα τηλεφωνου ( εχει σοκετ αυτων των γκριζων καλωδιων που μπαινουνε στα μοντε/ρουτερ ) Αυτα ....

Ναι γινεται βγαλε το ρουτερ απο εκει που το εχεις τορα κ βαλε το εκει που λες με την ιδια συνδεσμολογια, φιλτρα κτλ. !

Όπως λέει και ο kostasdriver γίνεται παρ' όλα αυτά συνήθως προτιμάται η κεντρική πρίζα για σύνδεση του router. Καθώς όμως αυτό είναι ο κανόνας αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις θα έλεγα να το δοκιμάσεις στην πρίζα που λες και να τσεκάρεις μια το συγχρονισμό.

λοιπον πηρα ενα φιλτρο το εχωσα αλλα παλι δεν δουλευε ... αυριο θα ποσταρω photos για να δειτε τι γινεται

το modem-router δεν συνδέεται ποτέ πάνω σε φίλτρο. Ίσως να εννοείς splitter. Πάντως μερικές φωτογραφίες και ένα σχεδιάγραμμα απλό θα βοηθούσε.

Πας απαντησει εκει που γραφεις δλδ. κ πας ποιο κατω, προσθετες επιλογες κ εχει διαχειρηση Συνημμένων αρχειων βαζεις της φωτο που θελεις κ της ανεβαζεις!:T:

:wassat: Τι σύνδεση έχεις; Το router είναι αυτό που δίνει η forthnet, σωστά; (εκτός αν το δίνουν κι άλλοι)

Αν κρίνω από το modem της intracom όμως, έχεις otenet over ISDN;

Το THomson το αγορασα απο μαγαζι γιατι ακουγα απο παντου πως ειναι καλο . Ναι στην δευτερη απαντηση σου

Βγάλτα όλα, και βάλε το router μόνο του στην πρίζα του δωματίου σου να δεις αν δουλεύει. Το τηλέφωνο παίζει κανονικά από αυτή τη πρίζα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.