Nikolai Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2009 Λοιπον τελικα το προβλημα δεν ειναι η συνδεση για τις αποσυνδεσεις αλλα η θερμοκρασια . Και θα μου πειτε γιατι 3 διαφορετικα μηχανηματα ειχαν προβλημα θερμοκρασιας ? Ολα μοιραζονταν ενα κοινο την τοποθεσια ο χωρος δεν αεριζεται καθως δεν υπαρχουν παραθυρα εκει κοντα , γιαυτο αναρωτιομουν εαν γινεται να το φερω στο δωματιου μου που εχω airconditioner ανεμιστηρα κλπ . αυτο ειναι εφικτο ?Να επισημανω πως στο δωματιο εχω μια πριζα τηλεφωνου ( εχει σοκετ αυτων των γκριζων καλωδιων που μπαινουνε στα μοντε/ρουτερ ) Αυτα ....
kostasdriver Ιούλιος 14, 2009 #2 Ιούλιος 14, 2009 Ναι γινεται βγαλε το ρουτερ απο εκει που το εχεις τορα κ βαλε το εκει που λες με την ιδια συνδεσμολογια, φιλτρα κτλ. !
Tankard Ιούλιος 14, 2009 #3 Ιούλιος 14, 2009 Όπως λέει και ο kostasdriver γίνεται παρ' όλα αυτά συνήθως προτιμάται η κεντρική πρίζα για σύνδεση του router. Καθώς όμως αυτό είναι ο κανόνας αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις θα έλεγα να το δοκιμάσεις στην πρίζα που λες και να τσεκάρεις μια το συγχρονισμό.
Nikolai Ιούλιος 14, 2009 Author #4 Ιούλιος 14, 2009 λοιπον πηρα ενα φιλτρο το εχωσα αλλα παλι δεν δουλευε ... αυριο θα ποσταρω photos για να δειτε τι γινεται
Tankard Ιούλιος 15, 2009 #5 Ιούλιος 15, 2009 το modem-router δεν συνδέεται ποτέ πάνω σε φίλτρο. Ίσως να εννοείς splitter. Πάντως μερικές φωτογραφίες και ένα σχεδιάγραμμα απλό θα βοηθούσε.
kostasdriver Ιούλιος 15, 2009 #7 Ιούλιος 15, 2009 Πας απαντησει εκει που γραφεις δλδ. κ πας ποιο κατω, προσθετες επιλογες κ εχει διαχειρηση Συνημμένων αρχειων βαζεις της φωτο που θελεις κ της ανεβαζεις!
Markos_Knight Ιούλιος 17, 2009 #10 Ιούλιος 17, 2009 :wassat: Τι σύνδεση έχεις; Το router είναι αυτό που δίνει η forthnet, σωστά; (εκτός αν το δίνουν κι άλλοι)Αν κρίνω από το modem της intracom όμως, έχεις otenet over ISDN;
Nikolai Ιούλιος 17, 2009 Author #11 Ιούλιος 17, 2009 Το THomson το αγορασα απο μαγαζι γιατι ακουγα απο παντου πως ειναι καλο . Ναι στην δευτερη απαντηση σου
Markos_Knight Ιούλιος 17, 2009 #12 Ιούλιος 17, 2009 Βγάλτα όλα, και βάλε το router μόνο του στην πρίζα του δωματίου σου να δεις αν δουλεύει. Το τηλέφωνο παίζει κανονικά από αυτή τη πρίζα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.