Jump to content

Βοήθεια για αγορά blue ray

pangag79

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά καλησπέρα.

Θέλω να στήσω ένα HTPC, κ παίρνω σιγά-σιγά τα εξαρτήματα...Το "πρόβλημα" είναι οτι επέλεξα για κουτί το

Silverstone Grandia GD02S-MT,το οποίο είναι καλό κατα τα άλλα, εκτός απο το οτι δέχεται μόνο slim οπτικές συσκευές..

Ψάχνοντας λίγο,είδα οτι για blue-ray οι επιλογές είναι λίγο περιορισμένες..Μπορεί κανείς να μου προτείνει κάτι? Βρήκα

αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331708 , αλλά εκτός του ότι είναι...τσιμπημένο,δεν είναι κ sata κ δεν ξέρω κ πολύ τι παίζει με τα PIO mode 4 κτλ...Αν το πάρω θα έχω πρόβλημα στην εγκατάσταση/ταχύτητα? Τα slim drives μπορούν να

συνδεθούν απρόσκοπτα σε..μη laptop,ή θα χρειάζεται κάποιος adaptor?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

αμαρτια δεν ειναι ομως να παρεις ενα reader 2x οταν με τα ιδια λεφτα θα επαιρνες ενα writer 6x?

Στη θεση σου θα εψαχνα τροπο να αλλαξω τον περιορισμο του "slim"...Αν δε το εχεις παρει ηδη το κουτι το πιο ευκολο ειναι να το αλλαξεις, αλλιως ισως εξωτερικο e-sata κουτακι για το drive? Εχει το e-shop ενα acryan με 30 ευρω...

Δεν έχεις κ άδικο για την...αμαρτία! Το κακό είναι οτι το έχω ήδη πάρει...Η ιδέα σου για το

κουτάκι είναι πολύ καλή,αν κ μου φαίνεται οτι μπορεί να βολευτώ με απλό dvd για αρχή..

Μήπως όμως ξέρεις να μου πείς τί παίζει με τα slim?Θα έχω κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση? Έχει μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα αν το drive είναι ide ή sata?

στην ταχυτητα θα εχεις μηδενικη διαφορα ειτε ide ειτε sata. Οσον αφορα τη συνδεση του slim, δεν μπορω να πω με σιγουρια, αλλα αν θυμαμαι καλα, αν εινaι IDE τοτε ειναι λιγο μικροτερη η καλωδιοταινια του slim και θελει εναν ανταπτορα, στο sata μπορει να ειναι και ολοιδιο το βυσμα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.