Jump to content

gtx 295 ή crossfire με VAPOR-X HD4890 1GB

Mainframe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδία λίγο τα φώτα σας....Σκέφτομαι μα αλλάξω την 9800 gx2. Θέλω κάτι καλό, οπότε λέω να πάω σε gtx 295 ή crossfire με VAPOR-X HD4890 1GB. Είδα αρκετά review πάνω στο θέμα αλλά δεν έχω πειστεί - καταλήξει ακόμα. Αν έχετε τεσταρει ή έχετε καταλήξει κάπου, ρίξτε καμία πρόταση - συμβουλή. Το σύστημα μου είναι στην υπογραφή μου.

Ευχαριστώ

αφου έκανες τόση υπομονή, γιατί δεν περιμένεις λίγο ακόμα για τις DX11 κάρτες από Σεπτέμβρη? :innocent:

θα συμφωνησω^^^

μην βιαστεις...η 9800gx2 μια χαρα θα σε κρατησει μεχρι να ερθουν οι καινουργιες(μη σου πω και ακομα παραπερα)!

αν μη τι αλλο θα κατρακυλησουν οι τιμες στις τωρινες!

Σκεψου ορθολογικα.

Ποιο παιχνιδι επαιξες και σου κολουσε?

Ποιο παιχνιδι προσπαθησες να παιξεις και δεν επαιζε με τπτ-σερνοταν?

Αν ειναι 1-2 τα παιχνιδια αυτα σκεψου αν για αυτα αξιζει να δωσεις 400 ευρω για να τα παιξεις.

H 9800gx2 περασε απο τα χερια μου και ηταν καρταρα και προσωπικα καλυτερη καρτα απο την 280 gtx σε καποια παιχνιδια, και ειδικα στο crysis. (9800gx2->280gtx->295 gtx)

Απο τα 2 setup που λες εγω προτεινω την 295 gtx palit με 390 ευρω.

Εαν μπορεις να περιμενεις 2-3-4 μηνες τοτε παρε τις νεες directx11 καρτες που θα βγουν.

Καλή η πρόταση του να περιμένω....αλλά σοβαρά βρε παιδία νομίζω ότι μετά την πρωτοχρονιά θα δούμε κάτι αξιόλογο στα ράφια.

Πάρε την 295, θα δεις μεγάλη διαφορά και ειδικά στην ανάλυση 1920*1200 που είναι το monitor σου

όπως και εγώ είχα δει μεγάλη διαφορά από 8800gts(g92) sli σε gtx260 (216) sli... παρόμοια κατάσταση δηλαδή

ειδικά με μεγάλες αναλύσεις και φίλτρα ενεργοποιημένα

Αξίζει

Λοιπόν,ας πω και εγώ την γνώμη μου γιατί φίλος ήταν πριν λίγες μέρες στο ίδιο κόλλημα αλλά πήγε σε single pcb 295 τελικά.

Αν πάρεις 4890 για CF τότε ίσως ψαχτείς λίγο με τους drivers αν και δεν νομίζω,επίσης δεν θα παίζει PhysX,Cuda κτλ,εκτός ότι θα κάνει σαν αεροπλάνο το case,και επίσης όσο και να γελάνε μερικοί,το κυριότερο είναι ότι θα καις πιο πολύ ρεύμα αφού και με 295 ένα pc με o/ced q9450 σε load καίει 500w και βάλε,και αυτά για λίγα ασήμαντα % παραπάνω.

Αν πάρεις gtx295,πάρε όπωςδιποτε την single pcb της palit όπως λέει και ο sebastian.Είναι όμορφη,πολύ κρία καμιά σχέση με 9800gx2 και 295 με τα δύο pcb,και επίσης θα έχει Cuda,PhysX και όλα τα καλούδια της Nvidia.

Όμως να ξέρεις πως αν περιμένεις,δεν θα δώσεις τα λεφτά στο έτσι τώρα για την 295 που προφανώς δεν θα χρειάζεται (γιατί έλεος και όλας full θα τα παίζει όλα,αλλά δεν ξέρω σε αυτήν την ανάλυση τι κάνει) και θα δώσεις το 400άρικο να πάρεις φρέσκο πράμα με dx11 όταν βγει. ;)

Να παρει την dx11 που θα βγει σε 3 μηνες αλλα να την κανει τι?περιμενουμε κανα dx11 game?σε κανα χρονο και λιγο που λεω...εγω θα σου λεγα να παρεις την 295 που λεει και ο sebastian για να μην μπλεκεις με CF γιατι ειναι λιγο μπελας(εχω κανει με 3870 και 4870+4850).

Φιλε Dant3 οντως τα DX11 games θα αργησουν αλλα οπως και να το κανεις οι καινουργιες καρτες θα ναι καλυτερες και στο DX9/10.

Σκεψου ομως οτι θα κανουν καμια 600αρια ευρω,θα κανει κανα 3μηνο να βγουν και καλοι drivers,οποτε σωθηκαμε...

Σε 1 χρονο Directx 11 games? Δοκιμασε μαλλον σε κανα 5μηνο μιας και τοτε λεγεται θα κυκλοφορησει το Dirt 2 και μερικα αλλα της Codemasters... Και φανταζομαι αλλα παιχνιδια δεν θα αργησουνε πολυ ακομα. Σε 1 χρονο θα εχουμε αρκετα παιχνιδια,οχι τοτε θα αρχιζουνε...

Και το Directx 11 δεν ειναι η αποτυχια το 10,που χωρις ιδιαιτερος καλυτερα γραφικα πεφτανε τα frames 50% ετσι για το καλο... (Ολοι ελπιζουμε δηλαδη!!!)

Εν τελη ,εστω οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να παρεις μια καρτα γραφικων με 400 ευρο,και σε 5-6 μηνες να λιγουρευεσαι να παιζεις το Dirt 2 σε DirectX 11... Ποιος ο λογος? Και ολα αυτα για να προσθεσεις λιγο παραπανω φιλτρα σε 1-2 games?

Μια 285 η μια 4890 που ειναι και burgain τι δεν θα σου παιζει δηλαδη με 4 ΑΑ και 16 ΑF φιλτρα?

Κανενα παιχνιδι directx10 δεν θαπρεπε να προσφερεται για συγκριση,γιατι απλα θαπρεπε να ειχε κυκλοφορησει με το direct x 10.1 ενσωματωμενο απτην αρχη,η απλα να υποστηριζε η Nvidia το 10.1 στην συνεχεια ... 25% μεγαλητερη αποδοση με φιλτρα ,θα εκανε καθε directX 10 παιχνιδι playble...

Και τη 600 ευρο,η 4870 240+ δεν εκανε οταν κυκλοφωρησε? Μιλας μηπως για την 280 GTX που πηγε ακλαυτη? Πραγματικα την αγορασε ποτε κανεις αυτην την καρτα:p

Ναι υπηρχε ενας τοτε που εσκασε 500+ και πηρε την 280gtx -> ReaperX :hehe:

Στις αγγελιες γινεται χαμος απο 295 gtx με 300 ευρω .... χτυπατες!

Λεω για τις GTX3XX που η πιο ακριβη στανταρ θα κανει καμια 600αρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.