*Cloud* Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2009 Καλημερα σε ολους! ειμαι καινουργιο μελος και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το pc μου και θελω την γνωμη και την βοηθεια σας. προ ημερων ''εστησα'' ενα pc με τα εξης: mobo: msi 790fx-GD70 cpu: AMD Phenom II x4 3.20 ghz VGA:ATI RADEON SAPPHIRE HD 4890 VAPOR-X 1G HDD: WD BLACK CAVIAR 640G 32 Mb buffer RAM: DDR3 GEIL 1333Mhz CL=7-7-7-24 3x2G PSU: ZALMAN 750W HEATPIPE COOLED OS:VISTA ULTIMATE 32bit KEYDOARD: MICROSOFT SIDEWINDER X6 MOUSE: ROCCAT KONE ROC-11-500 GAMING MOUSE βαζω λοιπον το CRYSSIS το pro 09 το FRONDLINES: FUEL OF WAR Υποψην οτι ο driver της VGA ειναι ο 9.5 ξεκινω λοιπον οποιο παιχνιδι και να ειναι και ξαφνικα βγαινει ο driver εκτος και τα windows μου βγαζουν μηνυμα οτι ο οδηγος της οθονης απενεργοποιηθηκε και τον ανεκτησαν ξανα,αλλα το παιχνιδι (οποιοδηποτε ακομη και το ΣΚΑΚΙ) σταματα να λειτουργει. δοκιμασα 9.6 τιποτα.. 9.2 δεν ανοιγει ο catalyst καν. αλλαζω OS τιποτα... μηπως καποιος ξερει τι φταιει? εχω δει και αλλα παραπονα με drivers και λεω μηπως καποιος εχει βρει καποιον να κανει. θα κατεβασω και 9.3/9.4 να δω και ο θεος βοηθος!!! εχω δωσει πανω απο 1200 ευρω και ειναι κριμα να μην μπορω να παιξω ΟΥΤΕ ΣΚΑΚΙ!!! Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Υ.Γ μη μου πειτε οτι δεν φτανουν τα ρευματα και εσεις...ελεος...
Narzul Ιούλιος 13, 2009 #3 Ιούλιος 13, 2009 Αυτο δε το ποσταρες στο thread για τις ατι 4890?Double post....Τους drivers τους κατεβαζεις απο το γενικο site της ατι?Αν ναι σβηστους.Πηγαινε και κατεβασε τους απο το site της sapphire.Βρες ακριβως το μοντελο της καρτας σου και κατεβασε τους συγκεκριμενους.Ιδου και το λινκ σε περιπτωση που δε το βρεις μονος σου.http://www.sapphiretech.com/presenta...id=308&pid=259Δοκιμασε και πες μας.
*Cloud* Ιούλιος 13, 2009 Author #5 Ιούλιος 13, 2009 οχι παιδια το συστημα ειναι ''μαμα'' χωρις overclocking. απο το σαιτ της amd κατεβαζω.
*Cloud* Ιούλιος 13, 2009 Author #6 Ιούλιος 13, 2009 οχι παιδια το συστημα ειναι ''μαμα'' χωρις overclocking. απο το σαιτ της amd κατεβαζω.ο driver που ''φοραω'' αυτην την στιγμη ειναι ο 9.5 του συνοδευτικου cd της sapphire που εχει η καρτα
*Cloud* Ιούλιος 13, 2009 Author #7 Ιούλιος 13, 2009 κατεβασα τους drivers απο το link της sapphire για vista 32 και τον 9.5 και τον 9.6 και παλι τα ιδια... παιζω κανα 10λεπτο και τα παιχνιδια σταματανε να ανταποκρινονται
Narzul Ιούλιος 13, 2009 #8 Ιούλιος 13, 2009 Tο gpu-z τι θερμοκρασιες σου βγαζει οταν παιζεις?(αν δεν εχεις το gpuz εναλλακτικα κοιτα τη θερμοκρασια απο το hardware monitor ή εστω απ το το catalyst control)
*Cloud* Ιούλιος 14, 2009 Author #9 Ιούλιος 14, 2009 67 βαθμους κελσιου το ανωτερο με το cryssis και ΟΛΑ HIGH 8χ ΑΑ 1280χ1024 (το μονιτορ ειναι 17αρι και προσεχως σε 24..) και 1024χ768 το NFS UNDERCOVER το τρεχει κανονικα ολα high. δε μπορω να καταλαβω, δε τα γουσταρει αυτα τα παιχνιδια αυτο το συστημα? το πρωι θα περασω και το GTA IV να δω πως θα παει και αυτο. λεω να κατεβασω να δοκιμασω και τον 9.4 driver.
Narzul Ιούλιος 14, 2009 #10 Ιούλιος 14, 2009 Μα ειπες οτι το κανει μεχρι και στο σκακι.Αν εχεις 2ο πισι δικο σου ή φιλου σου δοκιμασε την και εκει.Μπορει να φταιει και η συγκεκριμενη καρτα after all...
*Cloud* Ιούλιος 20, 2009 Author #11 Ιούλιος 20, 2009 γεια σου φιλε saxakia. δεν εβγαλα ακρη... η καρτα σαν μηχανημα λειτουργει μια χαρα. τουλαχιστον αποκλειστηκε το ενδεχομενο αυτο γιατι για αστοχια υλικου ειχαμε υποψια και ειχα φρικαρει. την δοκιμασα και σε αλλο συστημα και ΓΑΖΩΝΕΙ!!! με windows 7 βεβαια και intel cpu & chipset το θεμα ειναι οτι εχω δωσει τοσα λεφτα και αποτελεσμα 0. στο δικο μου το μηχανημα η καρτα κανει παπαδες αλλα κατι αλλο τρεχει. ειναι οι μνημες? ειναι ασυμβατοτητα των drivers με το συστημα? δεν ξερω. τα γνωστα καλα της ATI. μηχανηματα που ξεφτιλιζουν τις N VIDIA καρτες αλλα drivers που ξεφτιλιζετε η ATI καρτα. ακουγομαι θυμωμενος και ειμαι.... αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα και εχει την λυση ας το πει. ευχαριστω.
baltazar1999 Ιούλιος 20, 2009 #12 Ιούλιος 20, 2009 Είχες άλλη κάρτα πριν βάλεις αυτήν ή έκανες fresh install τα windows? Μήπως κάτι γίνεται με τα κατάλοιπα των drivers. Κάνε Uninstall, τρέξε και το driver sweeper να πετάξει τυχόν σκουπίδια.
*Cloud* Ιούλιος 21, 2009 Author #13 Ιούλιος 21, 2009 γεια σου φιλε. το pc ειναι περιπου μιας εβδομαδας. στημενο ολο απο την αρχη, ολα καινουργια. η καρτα μπηκε σε αυτο το pc. εχω και το driver sweeper και το δουλευω παντα. τα μονα παιχνιδια που τρεχει απροβληματιστα για ωρες ειναι NFS PROSTREET NFS UNDERCOVER CRYSSIS WARHEAD.Στα FIFA 08, PRO 09, CRYSSIS, TRANFORMERS μου κανει ''νερα'' ο driver. απενεργοποιητε και τα βιστα τον ξανα ανακτουν μεχρι να ξανα απενεργοποιηθει και να κολλησει το συστημα.
baltazar1999 Ιούλιος 22, 2009 #14 Ιούλιος 22, 2009 Το περίεργο είναι που σε κάποια δουλεύει καλά και σε κάποια όχι. Άρα λογικά δεν είναι πρόβλημα κάρτας. Κάτι θα παίζει με τους drivers είτε της κάρτας είτε της m/b λέω εγώ. Κάνε και κανένα bios update καλού κακού ποτέ δεν ξέρεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.