LevelOne Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτόν τον φακό για τις διακοπές για να έχω κάτι πιο ευκίνητο. Με ενδιαφέρει εννοείται να ανέβω επίπεδο και στην οξύτητα, σε σχέση με τον 18-55 IS του κιτ. Υπάρχει κάποιος που να τον έχει χρησιμοποιήσει η τον γνωρίζει αρκετά ώστε να μου πεί την γνώμη του; Είμαι ανάμεσα σε αυτόν, και τον Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG (αν και ειναι λιγο ακριβά τα φίλτρα του λόγω 82mm). Βρισκω ορισμένες καταπληκτικές τιμές στο Αγγλικό ebay και με ενδιαφέρει άμεσα. Δεν θα με χάλαγε και μεταχειρισμένος αν υπάρχει κάποιος γνωστός...Καθ'οτι δεν είμαι χρήστης που θα οδηγήσει τον φακό στα άκρα του, λεπτομέρειες του στυλ "φασαριόζικο AF, ακραίο flare" κλπ δεν με πολυενδιαφέρουν. Θελω απλα εναν πολύ οξύ φακό, ας ειναι περίπου στο ίδιο διαμέτρημα με αυτόν που έχω, τον 18-55.
hayabusa Ιούλιος 18, 2009 #2 Ιούλιος 18, 2009 σε crop μηχανή λογικά το 28 θα σε δυσκολέψει αρκετά αφού πρακτικά θα ξεκινάς από 45 χιλιοστά. τα πράγματα με τον sigma θα ειναι καλύτερα αλλά αν θέλεις να ανεβάσεις την αξύτητα σου όπως λες καλό θα ήταν να κοιτάξεις τον καινούργιο που έβγαλε η σιγμα (με το hsm ) που συναγωνίζεται στα ίσια όλους τους αντιπάλους του. (αυτόν που πήρε ο γόμαρος) Βέβαια ξεκινάει από τα 800€ αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.