Jump to content

Help για καινουργια υδροψυξη

Kavourdoukos

Recommended Posts

Θελω να στησω μια υδροψυξη για cpu-mb.Μπορειτε να μου προτεινετε τα απαραιτητα και συγχρόνως καλα εξαρτηματα.Σκοπευω να δωσω 180 ευρω που πιστευω ειναι ικανοποιητικο ποσο για μια υδροψυξη για αυτα τα 2 μονο.

Ποια ειναι η διαδικασια συντηρησης που απο οτι εχω διαβασει ειναι δυσκολη-ακριβη?

Η υδροψυξη προοριζεται για καλυτερη ψυξη mobo-cpu αλλα και πιο αθορυβη.

σιγουρα μπορεις να φτιαξεις αξιοπρεπεστατο setup με τα μισα λεφτα αν προκειται μονο για ψυξη επεξεργαστη

αλλα με 300 φτιαχνεις κορυφαιο setup με parts διαθεσιμα στην Ελληνικη αγορα

το οποιο αργοτερα στηριζει ανετα και δευτερο και τριτο block εαν θελησεις

κοινως τα καλα parts θα σε συντροφευσουν για περισσοτερο καιρο...

Αυτο συγκρατησα απο το forum που μου παραθεσες ως link.Αρα μιλαμε για 150 ευρω για ψυξη επεξεργαστη μονο.Δηλαδη για να συμπεριλαβω και mobo αλλαζουν τοσο πολυ τα πραγματα?

Θελω να στησω μια υδροψυξη για cpu-mb.Μπορειτε να μου προτεινετε τα απαραιτητα και συγχρόνως καλα εξαρτηματα.Σκοπευω να δωσω 180 ευρω που πιστευω ειναι ικανοποιητικο ποσο για μια υδροψυξη για αυτα τα 2 μονο.

Δυστυχώς για να βγάλεις αποτέλεσμα με καλά εξαρτήματα θα ξεπεράσεις τα 180 € που θέτεις σαν όριο.

Μιλάμε για ένα setup πχ με : 1 ψυγείο (2πλο ή καλύτερα 3πλο), block CPU, block για northbridge, αντλία, τανκ, περίπου 10 ρακόρ, σωλήνες, νερό. Εκτός και αν θες και mosfets, southbridge που πάμε ακόμα πιο ψηλά.

Αν πάς τελικά να στήσεις κάτι τέτοιο να περιμένεις ότι θα πας way over από τα 180.

Χρειάζεσαι παραπάνω από 200.Εγώ θα έλεγα κοντά στα 250.Απλά το να βάλεις και άλλα μετά θα είναι πιο λίγα χρήματα και όχι άλλα τόσα(τα διπλάσια δλδ) αλλά γύρω στα 100 ακόμη!Δλδ μπορεί για cpu-κάρτα γραφηκών να θέλεις 300-350 περίπου αλλά για ένα από τα δύο δεν θέλεις 150-175(τα μισά δλδ) αλλά 200+!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.