Kavourdoukos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2009 Θελω να στησω μια υδροψυξη για cpu-mb.Μπορειτε να μου προτεινετε τα απαραιτητα και συγχρόνως καλα εξαρτηματα.Σκοπευω να δωσω 180 ευρω που πιστευω ειναι ικανοποιητικο ποσο για μια υδροψυξη για αυτα τα 2 μονο.Ποια ειναι η διαδικασια συντηρησης που απο οτι εχω διαβασει ειναι δυσκολη-ακριβη?Η υδροψυξη προοριζεται για καλυτερη ψυξη mobo-cpu αλλα και πιο αθορυβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούλιος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2009 Με 180 ευρώ δεν κανεις τίποτα σχεδόν.. θες παραπάνω λεφτά!!Ψάξε λιγάκι σε αυτό το forum που μπήκες τα έχουμε απαντήσει πολλές άφορες αυτές τις ερωτήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavourdoukos Ιούλιος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2009 σιγουρα μπορεις να φτιαξεις αξιοπρεπεστατο setup με τα μισα λεφτα αν προκειται μονο για ψυξη επεξεργαστηαλλα με 300 φτιαχνεις κορυφαιο setup με parts διαθεσιμα στην Ελληνικη αγορατο οποιο αργοτερα στηριζει ανετα και δευτερο και τριτο block εαν θελησειςκοινως τα καλα parts θα σε συντροφευσουν για περισσοτερο καιρο...Αυτο συγκρατησα απο το forum που μου παραθεσες ως link.Αρα μιλαμε για 150 ευρω για ψυξη επεξεργαστη μονο.Δηλαδη για να συμπεριλαβω και mobo αλλαζουν τοσο πολυ τα πραγματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Ιούλιος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2009 Θελω να στησω μια υδροψυξη για cpu-mb.Μπορειτε να μου προτεινετε τα απαραιτητα και συγχρόνως καλα εξαρτηματα.Σκοπευω να δωσω 180 ευρω που πιστευω ειναι ικανοποιητικο ποσο για μια υδροψυξη για αυτα τα 2 μονο.Δυστυχώς για να βγάλεις αποτέλεσμα με καλά εξαρτήματα θα ξεπεράσεις τα 180 € που θέτεις σαν όριο.Μιλάμε για ένα setup πχ με : 1 ψυγείο (2πλο ή καλύτερα 3πλο), block CPU, block για northbridge, αντλία, τανκ, περίπου 10 ρακόρ, σωλήνες, νερό. Εκτός και αν θες και mosfets, southbridge που πάμε ακόμα πιο ψηλά.Αν πάς τελικά να στήσεις κάτι τέτοιο να περιμένεις ότι θα πας way over από τα 180. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 13, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2009 Χρειάζεσαι παραπάνω από 200.Εγώ θα έλεγα κοντά στα 250.Απλά το να βάλεις και άλλα μετά θα είναι πιο λίγα χρήματα και όχι άλλα τόσα(τα διπλάσια δλδ) αλλά γύρω στα 100 ακόμη!Δλδ μπορεί για cpu-κάρτα γραφηκών να θέλεις 300-350 περίπου αλλά για ένα από τα δύο δεν θέλεις 150-175(τα μισά δλδ) αλλά 200+! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.