Jump to content

Πού παίζει να βρώ αυτην την κάρτα ήχου???

palavomaras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα έχω αγοράσει απο το stock του πλαισίου την Asus striker II formula αλλά επειδή ήταν χωρίς παρελκόμενα δέν είχε την κάρτα ήχου SupremeFX II που κουμπώνει σε μία pci θύρα και περιέχεται στο κουτί!!!

Πάιζει μήπως το ενδεχόμενο να την βρώ σε κανένα service του πλαισιου ή σε κάποιο άλλο κατάστημα???

Ευχαριστώ!!!

Σε αγγελία είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρεις εύκολα και γρήγορα,μερικοί παίρνουν τις μητρικές,βάζουν άλλη και την Supreme την έχουν στην άκρη.:T:

Δυστυχώς όμως δέν με αφήνει ακόμα να ανεβάσω αγγελία φίλε μου!!!Έχω ακούσει όμως οτι είναι καλή καρτούλα πως και την αλλάζουνε???Αλλού πάντως δέν παίζει λες να την βρώ ε?:beer:

Δυστυχώς όμως δέν με αφήνει ακόμα να ανεβάσω αγγελία φίλε μου!!!Έχω ακούσει όμως οτι είναι καλή καρτούλα πως και την αλλάζουνε???Αλλού πάντως δέν παίζει λες να την βρώ ε?:beer:

Θα μπορουσες να πεις καποιον πολυ φιλο σου που ισως να μπορει να βλαει αγγελια στο φορουμ.

Αλλα και να μη βρεις, τοσες αλλες καλες καρτες υπαρχουν.

Ακομη δεν ειναι αναγκαιο ντε και καλα να ποσταρεις εσυ στην κατηγορια ζητουντε.

Μπορεις να κανεις λιγη υπομονη και ολο και καποιος θα την βαλει στην κατηγορια πωλουντε.

Άμα πουληθεί μετά ισχύει όμως η εγγύηση για την μητρική ή επειδή λείπει η ήχου χάνετε η εγγύηση?

Λογικα η εγγυηση στην καλυπτει.

Εφ οσον το προβλημα ειναι της μητρικης και οχι της καρτας ηχου τοτε η εγγυηση ισχυει κανονικα και εσυ τους στελνεις τη mobo για αλλαγη χωρις την καρτα ηχου.

Οπως και αν ειχε το προβλημα μονο η καρτα ηχου εσυ δε θα εστελνες προς αντικατασταση τη μητρικη, παρα μονον την καρτα ηχου, με την αποδειξη αγορας της μητρικης βεβαια.

Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα διαβαζοντας αυτο

http://support.asus.com/repair/repair.aspx?no=201&SLanguage=en-us

Καλησπέρα έχω αγοράσει απο το stock του πλαισίου την Asus striker II formula αλλά επειδή ήταν χωρίς παρελκόμενα δέν είχε την κάρτα ήχου SupremeFX II που κουμπώνει σε μία pci θύρα και περιέχεται στο κουτί!!!

Πάιζει μήπως το ενδεχόμενο να την βρώ σε κανένα service του πλαισιου ή σε κάποιο άλλο κατάστημα???

Ευχαριστώ!!!

εγω ειχα παρει μια p5e απο το stock και μου την εδωσε ετσι χυμα το παιδι εκει και οταν εφτασα να την πληρωσω το πηρα χαμπαρι οτι ελειπε η καρτα ηχου και του λεω πιασε και μια (καλαμαρακια):D:D SupremeFX II και πηγε καπου πιο μεσα ανοιξε ενα συρταρι και ειχε μπολικες και ετσι την πηρα, θα σου προτεινα να ξαναπας και να του ζητησεις και την καρτα ηχου οπως εκανα και εγω

Μόλις πήρα τηλέφωνο στο stock και τους ρώτησα και μου είπανε ότι δέν έχουν τα παρελκόμενα αυτοί και οτι τα κρατάει η εταιρία!!!!Παράξενο ολοκληρο συρτάρι ε?Μου είπανε ότι έχουν μία άλλά είναι προς πώληση αλλά είναι πανάκριβη!

Tελικά όσο κι αν ψάξω δεν μου κάθεται να την βρώ ρε παιδιά!Μήπως υπάρχει εδω μέσα κανένας παλιός κάτοχος και την πουλάει???Οποιος μπορει ας στείλει ένα pm

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.