Jump to content

Τι κανετε αυτη τη περιοδο? (Where abouts)

orion

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Που ειστε ολοι? Τι νεα? Με τι ασχολειστε?

Μετα απο 6 χρονια στο εξωτερικο (ναι 6) το τραγουδι "ολα τριγυρω αλλαζουν και ολα τα ιδια μενουν" δεν ακουγετε αληθινο..

6 χρόνια από το κακό στο χειρότερο πηγαίνω άνεργος και με αποκορύφωμα το τροχαίο πριν 3 χρόνια ( ακόμα δεν ξεμπέρδεψα ) και να δω ποτε .

ασχολούμαι με το sketchup και με το vray μιας και δεν παίζει φράγκο να ασχοληθώ με κάτι παραπάνω.( το οτι έχω ακόμα το ιδιο pc τα λεει ολα νομίζω)

κατα τα αλλά ας τα λέμε καλά :025:

Ξανθη , σπιτι δουλεια - δουλεια σπιτι , και περιμενω το 4ο μελος της οικογενειας......

Δουλεια εχει δοξα το θεω αυτα που θελω τα εχω καταφερει στο οικονομικο κομματι.

Το μονο ασχημο ειναι οτι τον πατερα μου τον χτυπησε αυτοκινητο και ειναι εδω και ενα χρονο στο κρεβατι.

Στα οικογενιακα πλεον εχουμε τον μικρο στην οικογενεια που μας αλλαξε τα παντα. Πρεπει ολα να γινονται με το δικο του προγραμμα οποτε εμεις απλα ακολουθουμε. Στα επαγγελματικα τα τελευταια δυο χρονια δεν δουλευω πλεον σαν engineer αλλα σαν προγραμματιστης. Για να φτασω στο επιπεδο των αλλων προγραμματιστων που ειναι επαγγελματιες χρονια, χρειαζεται να αφιερωνω πολυ χρονο για διαβασμα. Τα παω ομως σχετικα καλα. Πηρα και microsoft certificate πριν λιγο καιρο. Στα του hobby εχουν μπει ολα σε ενα κουτι στην αποθηκη. Δεν υπαρχει χρονος - χρημα - διαθεση. Τις λιγες ωρες, απο καποιες νυχτες που δεν μπορω να κοιμηθω τις αφιερωνω στην πρωτη μου αγαπη, τα ηλεκτρονικα.

Φορτωμένος με 6 επί πλέον χρόνια στην καμπούρα.. δόξα τώ θεώ μέχρι στιγμής καλά είμαι.

Ευτυχώς που αποκτήσαμε σκυλάκο και βγαίνουμε και καμιά βόλτα...

Κάπου κάπου κανένα ψαρεματάκι.

Άγγελε_ εμείς τα είπαμε όταν ήρθες.

Αντώνη_ τουλάχιστον σηκώθηκες? Περπατάς?

Παρη_ μπράβο παλικάρι μου με το καλό. Ελπίζω και γω απ΄την κόρη....

Χρηστο_ τα είπαμε στο skype

Χρήστο έχω κάτι μήνες που περπατάω με πατερίτσες .

Εύχομαι να τις πετάξεις γρήγορα Αντώνη.

νασε καλά ρε Χρήστο . άντε να δούμε γιατί δεν έχει πάει τίποτα καλά τόσα χρόνια .

βασικά από τότε που έφυγα από Θεσσαλονίκη για να πάω στρατό όλα πάνε στραβά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.