orion Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2014 Που ειστε ολοι? Τι νεα? Με τι ασχολειστε?Μετα απο 6 χρονια στο εξωτερικο (ναι 6) το τραγουδι "ολα τριγυρω αλλαζουν και ολα τα ιδια μενουν" δεν ακουγετε αληθινο..
antonis Απρίλιος 15, 2014 #2 Απρίλιος 15, 2014 6 χρόνια από το κακό στο χειρότερο πηγαίνω άνεργος και με αποκορύφωμα το τροχαίο πριν 3 χρόνια ( ακόμα δεν ξεμπέρδεψα ) και να δω ποτε .ασχολούμαι με το sketchup και με το vray μιας και δεν παίζει φράγκο να ασχοληθώ με κάτι παραπάνω.( το οτι έχω ακόμα το ιδιο pc τα λεει ολα νομίζω) κατα τα αλλά ας τα λέμε καλά :025:
Vagouridis Απρίλιος 15, 2014 #3 Απρίλιος 15, 2014 Ξανθη , σπιτι δουλεια - δουλεια σπιτι , και περιμενω το 4ο μελος της οικογενειας......Δουλεια εχει δοξα το θεω αυτα που θελω τα εχω καταφερει στο οικονομικο κομματι.Το μονο ασχημο ειναι οτι τον πατερα μου τον χτυπησε αυτοκινητο και ειναι εδω και ενα χρονο στο κρεβατι.
unseen Απρίλιος 16, 2014 #4 Απρίλιος 16, 2014 Στα οικογενιακα πλεον εχουμε τον μικρο στην οικογενεια που μας αλλαξε τα παντα. Πρεπει ολα να γινονται με το δικο του προγραμμα οποτε εμεις απλα ακολουθουμε. Στα επαγγελματικα τα τελευταια δυο χρονια δεν δουλευω πλεον σαν engineer αλλα σαν προγραμματιστης. Για να φτασω στο επιπεδο των αλλων προγραμματιστων που ειναι επαγγελματιες χρονια, χρειαζεται να αφιερωνω πολυ χρονο για διαβασμα. Τα παω ομως σχετικα καλα. Πηρα και microsoft certificate πριν λιγο καιρο. Στα του hobby εχουν μπει ολα σε ενα κουτι στην αποθηκη. Δεν υπαρχει χρονος - χρημα - διαθεση. Τις λιγες ωρες, απο καποιες νυχτες που δεν μπορω να κοιμηθω τις αφιερωνω στην πρωτη μου αγαπη, τα ηλεκτρονικα.
xrist Απρίλιος 16, 2014 #5 Απρίλιος 16, 2014 Φορτωμένος με 6 επί πλέον χρόνια στην καμπούρα.. δόξα τώ θεώ μέχρι στιγμής καλά είμαι.Ευτυχώς που αποκτήσαμε σκυλάκο και βγαίνουμε και καμιά βόλτα...Κάπου κάπου κανένα ψαρεματάκι.Άγγελε_ εμείς τα είπαμε όταν ήρθες.Αντώνη_ τουλάχιστον σηκώθηκες? Περπατάς?Παρη_ μπράβο παλικάρι μου με το καλό. Ελπίζω και γω απ΄την κόρη....Χρηστο_ τα είπαμε στο skype
xrist Απρίλιος 16, 2014 #7 Απρίλιος 16, 2014 Χρήστο έχω κάτι μήνες που περπατάω με πατερίτσες .Εύχομαι να τις πετάξεις γρήγορα Αντώνη.
antonis Απρίλιος 16, 2014 #8 Απρίλιος 16, 2014 νασε καλά ρε Χρήστο . άντε να δούμε γιατί δεν έχει πάει τίποτα καλά τόσα χρόνια . βασικά από τότε που έφυγα από Θεσσαλονίκη για να πάω στρατό όλα πάνε στραβά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.