kreach Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2009 Αργεί και σε σας να φορτώσει η wikipedia???Αν ναι, τι μπορεί να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούλιος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2009 Εμένα μια χαρά πάει.Πάντως πριν λίγο καιρό είχε οικονομικά προβλήματα η wikipedia, είχε κάνει και έκκληση για περισότερα donations ο ιδιοκτήτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 11, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2009 σε ορισμένα άρθρα, αργεί πολύ και σε εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούλιος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2009 Και μένα σήμερα σερνόταν αισχρά. 2-3 φορές δεν άνοιξε ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuan1988 Ιούλιος 12, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2009 Εγώ πάλι δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Μήπως έχει πρόβλημα στα δημοφιλή άρθρα;Πάντως εταιρεία με βάση την Ολλανδία είχε προσφερθεί να κάνει host τη wikipedia σε δικούς της servers, όπως και έγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.