Jump to content

Πλαισιο ... απλα LOL!

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξερω τι θα κανατε εσεις στο συγκεκριμενο θεμα αλλα δειτε τι εχω τραβηξει για να παρω ενα psu το οποιο ακομα δεν εχω καταφερει να παρω ...

Εκανα πριν ενα μηνα online παραγγελια ενα psu Seasonic M12-II στα 70 ευρω. Το συγκεκριμενο διατιθεται μονο μεσω internet. Αφου μου το εφεραν μετα απο 3-4 μερες ανοιγω την κουτα του πλαισιου για να διαπιστωσω οτι ειναι το Seasonic M12 το απλο (το οποιο τοτε πουλιοταν 100 ευρω) Οχι λογω χρηματων, αλλα για να μην μπαινω σε μπελαδες αλλαγης (αλλωστε για το HTPC το ηθελα) ΔΕΝ θα το αλλαζα αλλα ελα που η αποδειξη εγραφε M12-II .. δηλαδη και να κραταγα το Μ12 το απλο δεν θα ισχυε η εγγυηση εαν παθαινε κατι ... μεγα-FAIL δηλαδη ... οποτε παιρνω τηλεφωνο για αλλαγη

Ερχεται το παιδι και μου φερνει την αλλαγη και λεω κατσε να το ανοιξω μπροστα του να δω εαν οντως ειναι το σωστο. Που τετοια τυχη ... ηταν παλι το παλιο M12 το πρωτο και η αποδειξη παλι εγραφε M12-II. Με τα πολλα εξηγω στο παλικαρι την ολη ιστορια και τελικως η αποθηκη δεν ειχε ενημερωθει σωστα ... κοβεται πιστωτικο στα 70 ευρω (δεν γινοταν να κανω κατι αλλο) ενω ειχα πληρωσει 73 ευρω (μου ειπανε οτι στην επομενη παραγγελια να βαλω κατι στα σχολια ωστε να μην χρεωθω μεταφορικα) και λεω ωραια περιμενω τωρα να το φερει η αποθηκη

Μπαινω πριν λιγο πλαισιο και τι βλεπω ... το psu τωρα εχει 110 ευρω ...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1209531&Manufacturer=SeaSonic&category=69977705&catalog=20

Εσεις τι θα κανατε? :suicide2:

Ότι νά ναι, περίπου τα ίδια είχα τραβήξει εγώ με αγορά οθόνης πριν καιρό. Υπομονή τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα. :hi:

εγω σημερα ρωταω την DFI dark x58 ποσο εχει , μου λεει 249€ ...του λεω η UT Χ58 ποσο εχει δλδ....245€

:blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.