alani4837 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2014 Παιδια γεια σας, εχω ενα προβλημα: Εγκατεστησα με επιτυχια αλλα σταματησε να λειτουργει η καρτα γραφικων, τα fans δουλεουν κανονικα. οταν ειναι συνδεδεμενη δεν δουλευει ουτε η onboard, οταν βγαζω τα τα pcie η onboard δουλευει κανονικα.. Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιοςκαι οταν εγκαθιστω τους drivers τις amd μου βγανει μπλε οθονη(atikmdag.sys)ευχαριστωmy system: i7 4770k, 16gb corsair 2400, asus hd7950 3gb, msi z87 g45, hx1050 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Γεια σου φιλε,Τροφοδοσια εχεις συνδεσει κανονικα; Δοκιμασες και σε καποιο αλλο pcie; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani4837 Φεβρουάριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 ναι ναι κανονικα, μα δουλευε το συστημα κανονικα, εβγαλα ολα τα parts για να βαλω την υδροψυξη και μετα οταν τα εβαλα μου εκανε αυτο με την μια δεν ανοιγε η οθονη απο gpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 1, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Ή κατι βραχυκυκλωνει, ή καπου ακουμπησες (εσυ ή το μπλοκ) πανω στην καρτα και καηκε. Βγαλε το μπλοκ της καρτας και ξαναβαλτο. Συμβουλη. Οι ΑΤΙ εχουν κατι μικρα SMD γυρω απο τον πυρηνα που συχνα πυκνα ακουμπανε στα μπλοκ. Ειναι γνωστο το θεμα πλεον, οποτε εγω σου προτεινω να βαλεις κολλητικη ταινια και να τα καλυψεις οπως φαινεται στην καρτα μου στην φωτογραφια. Δες αν υπαρχουν και αλλα τετοια "υποπτα" σημεια στην καρτα σου και πραξε αναλογα. Ελπιζω να μην καηκε η καρτα σου φιλε και να παιξει με επανατοποθετηση του μπλοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάρτιος 1, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 ρε σακη δεν εβαλε μπλοκ στην καρτα στις ραμ εβαλε .μήπως εχεις διαρροή και επεσε νερο στην καρτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alani4837 Μάρτιος 3, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, νερο δεν επεσε καθολου και πουθενα. Να ξαναδοκιμασω την παλια υδροψυξη? μπορω να δω καπως αν η καρτα ειναι ενταξει?(οχι σε αλλο pc, γτ δεν μπορω να βρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.