Jump to content

Xspc d5 photon ax240 + xspc ram water block

alani4837

Recommended Posts

Παιδια γεια σας, εχω ενα προβλημα: Εγκατεστησα με επιτυχια αλλα σταματησε να λειτουργει η καρτα γραφικων, τα fans δουλεουν κανονικα. οταν ειναι συνδεδεμενη δεν δουλευει ουτε η onboard, οταν βγαζω τα τα pcie η onboard δουλευει κανονικα.. Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος

και οταν εγκαθιστω τους drivers τις amd μου βγανει μπλε οθονη(atikmdag.sys)

ευχαριστω

my system: i7 4770k, 16gb corsair 2400, asus hd7950 3gb, msi z87 g45, hx1050

Ή κατι βραχυκυκλωνει, ή καπου ακουμπησες (εσυ ή το μπλοκ) πανω στην καρτα και καηκε.

Βγαλε το μπλοκ της καρτας και ξαναβαλτο.

Συμβουλη. Οι ΑΤΙ εχουν κατι μικρα SMD γυρω απο τον πυρηνα που συχνα πυκνα ακουμπανε στα μπλοκ. Ειναι γνωστο το θεμα πλεον, οποτε εγω σου προτεινω να βαλεις κολλητικη ταινια και να τα καλυψεις οπως φαινεται στην καρτα μου στην φωτογραφια.

Δες αν υπαρχουν και αλλα τετοια "υποπτα" σημεια στην καρτα σου και πραξε αναλογα. ;)

post-543-1414343598,5655_thumb.jpg

Ελπιζω να μην καηκε η καρτα σου φιλε και να παιξει με επανατοποθετηση του μπλοκ. :)

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, νερο δεν επεσε καθολου και πουθενα. Να ξαναδοκιμασω την παλια υδροψυξη? μπορω να δω καπως αν η καρτα ειναι ενταξει?(οχι σε αλλο pc, γτ δεν μπορω να βρω)

post-2679-1414343598,6215_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.