Jump to content

Επιλογή motherboard για Toshiba laptop

etsakali

Recommended Posts

Γεια σας.

Έχω ένα laptop Toshiba Equium M70 339 και δεν τροφοδοτείται σωστά. Οπότε κατά πάσα πιθανότητα φταίει το motherboard. Το θέμα μου τώρα είναι να βρω ποιο είναι το σωστό motherboard για το συγκεκριμένο laptop. Με μια έρευνα που έκανα στο internet είδα ότι ένα συμβατό motherboard είναι το toshiba (K00003380). Κάποιος μου είπε οτι δεν αρκεί να δω στο internet an είναι συμβατό αλλά θα πρέπει να κοιτάξω και το model number και to serial number του laptop μου. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί για το ποιο είναι το σωστό motherboard, μπορείτε να με βοηθήσετε?

Είτε το ανοίγεις και ελέγχεις ποιό είναι το model number του μπόρντ που έχει τώρα, είτε κατεβάζεις κάποιο service manual για το λάπτο σου όπου και στη λίστα με το h/w θα βρείς το παραπάνω νούμερο...

• 3 weeks later...

Έχει πρόβλημα το βύσμα τροφοδοσίας εκεί που κουμπώνει ο μετασχηματιστής, πιθανόν έχει ξεκολλήσει από τη βάση του και θέλει κόλλημα ή αλλαγή.

Κάτι τέτοιο δηλαδή http://www.laptoprepair101.com/laptop/2007/12/06/dc-power-jack-repair-guide/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.