Jump to content

Νεός στο OC παρέα με έναν 720!

ganastasiou

Recommended Posts

Μου φαίνεται ότι είσαι ψηλά σε τάση,τον έφτασα χθές μέχρι 3.8 με πολλαπλασιαστή και λιγότερη τάση,θα δοκιμάσω σταθερότητα σήμερα να δουμε.

PS.Βρήκα απο bios που αλλάζει η τάση,προτιμώ το bios για oc.:pleasantry:

Αμα δεις που ειιναι σταθερός πεσμου τάση να ξέρω..;)

οντως η ταση ειναι υπερβολικη για 3,4. εμενα με ενα κλικ πιο πανω απο το νορμαλ και πολ/στη στο 17, φτανει ανετα στα 3,4. απο κει και πανω θελει ψαξιμο! και αλλαγη ψυκτρας!!!

Αρχικό μήνυμα απο ganastasiou

Μου φαίνεται ότι είσαι ψηλά σε τάση,τον έφτασα χθές μέχρι 3.8 με πολλαπλασιαστή και λιγότερη τάση,θα δοκιμάσω σταθερότητα σήμερα να δουμε.

πως τον εφτασες 3,8? για πες... τι ψυκτρα του εχεις?

πως τον εφτασες 3,8? για πες... τι ψυκτρα του εχεις?

Η ψύκτρα φαίνεται στο πρώτο πόστ .;)

Μόνο με πολλαπλασιαστή και τάση,δεν έχω βάλει ακόμα κάποιο τεστ να δώ σταθερότητα.Θα ανεβάσω το αποτέλεσμα μόλις του πιώ το αίμα και δεν βγάλει πρόβλημα.:crazy_pilot:

Δν είναι παραπάνω απο 1.39 ακριβώς δεν θυμάμε...Αύριο ή πιο αργά που παίζει να περάσω απο το φίλο να του βάλω κανα τέστ θα σου πώ ακριβώς.

Με stock cooler μην το δοκιμάσεις τόσο ψηλά το θεωρώ απίθανο να σου παίξει σταθερά.

Μπλέ Οθόνη,στο Prime95 με 19x200 και 1,4125 Vcore...

Ξεκινάω με χαμηλότερα βήματα απο default.

Υπάρχει και ένα πρόβλημα καμμιά φορά πριν το POST βαράει 3 beeps και δν δίνει σήμα στην οθόνη.

Υπάρχει και ένα πρόβλημα καμμιά φορά πριν το POST βαράει 3 beeps και δν δίνει σήμα στην οθόνη.

Να κοιτάξεις στο manual της μητρικής θα λεει τι ειναι τα 3 beeps ..εμενα εχει οθονίτσα και μου γράφει κωδικό λάθους αμα κάνω πατατα...:coax:

Εμανα στα 3.8 θελει 1.52. Συνηθως τον εχω στα 3.5 ,1.4 Volt η 3.6 1.45.

Χρησιμοποιω την Mugen 2 και η θερμοκρασια δεν εχει ανεβει ποτε πανω απο 39-40 core temperature σε max load. Και απο θορυβο δεν ακουγεται ΠΟΤΕ τιποτα!

Να κοιτάξεις στο manual της μητρικής θα λεει τι ειναι τα 3 beeps ..εμενα εχει οθονίτσα και μου γράφει κωδικό λάθους αμα κάνω πατατα...:coax:

Δεν γράφει το manual για troubleshooting.MSI:angry:

Θα το βρώ όμως που θα μου πάει ελπίζω να μην είναι τίποτα στο hardware...

Εμανα στα 3.8 θελει 1.52. Συνηθως τον εχω στα 3.5 ,1.4 Volt η 3.6 1.45.

πολύ καλά είναι.... εμενα για να ανεβεί πανω απο 3,4 θα πρέπει να δώσω και αλλο τάση... μετα απο 1,44 που δίνω εχει επιλογή για 1,46.. μολις αλλάξω ψύχτρα θα το δοκιμάσω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.