Jump to content

USB Lan

amateur

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργεί ένα USB LAN, DM 9601 Usb to Fast Ethernet Adapter.

Έχω στο Η/Υ καρφωτή IP Address και συνδεόμαι κανονικά με το ιντερνετ.

Οταν όμως συνδέσω το καλώδιο δικτύου στoν Η/Υ μέσω του παραπάνω USB, τότε δεν μπορώ να συνδεθώ.

Δοκίμασα repair, δοκίμασα με καρφωτή IP, δοκίμασα με την επιλογή obtain IP address automatically αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Υπάρχει καμία ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος?

Ή τι άλλο μπορώ να δοκιμασω?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν νομίζω ότι παίζει κάποιον ρόλο το γεγονός ότι ο Network Adapter σου είναι USB. Κανονικά κάνεις τις ρυθμίσεις όπως θα τις έκανες αν είχες πάρει έναν PCI Ethernet Adapter. Λογικά έχεις κάνει λάθος κάπου στις "φυσιολογικές" ρυθμίσεις. Προσπαθείς να συνδεθείς σε ρούτερ με DHCP, χωρίς DHCP, direct connection; Τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις;

Kαλημέρα,

Απλά το δοκιμάζω, γιατί θέλω να συνδέομαι μέσω του USB Lan.

Το καλωδιο δικτυου που συνδέω στο Η/Υ καταληγει σε ενα SWITCH (μαζί με τα άλλα καλώδια των συναδέλφων) οπου με τη σειρα του παει σε ενα ρουτερ.

Στο USB Lan, η έξοδος του είναι USB και ή είσοδος του είναι RJ45.

Το USB Lan έχει αναγνωριστεί σα συσκευή και έχω περάσει και τους σχετικούς drivers.

Δε θα έπρεπε να συνδέομαι στο διαδίκτυο? Τι ακριβώς μου ξεφεύγει?

Αυτό που έφταιγε ήταν το εξής :

Από το Network Connections έπρεπε να αλλάξω την Local Area Connection 1 σε κατάσταση "disabled".

Έτσι, τώρα η Local Area Connection 2 που είναι μέσω USB Lan δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.