space_cowboy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Λοιπον εχω 1 συστημα που αποτελειται απο cpu q6600@3ghz,mobo foxconn p43a,ram 2x2 giga corsair xms2,hdd wd6400aaks,gpu ati 4670,psu silver power 500w και windows vista64bit sp1.Στο προβλημα τωρα,το pc εχει δυσκολια στο να "post-αρι" δηλαδη μπορει να δουλεψει μερες ολοκληρες χωρις να παρουσιασει το παραμικρο προβλημα,αλλα αν κανω επανεκινηση θα πρεπει να τον κανω reset ξανα και ξανα μεχρι να ξεκινησει.(Kαμια φορα χρειαζετε ακομη και κανα 10λεπτο...)Eπισης δεν εχει διαφορα αν το μηχανακι ειναι κρυο(Kλειστο ολο το βραδυ)H απλη επανεκινηση με ανοιχτο το μηχανημα μερες πριν...Aμα μπει στα windows δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα ποτε δλδ...(Αμα) Yποπτευομαι τη μητρικη p43(Tην οποια εχω αναβαθμισει στο τελευτεο bios)Eπισης δεν ειναι θεμα overclock καθως το κανει και στα defaults...Tα φωτα σας παιδια γιατι μου εχει σπασει τα νευρα... Ευχαριστω προκαταβολικα για της απαντησεις-βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούλιος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Από beep codes έχουμε τίποτα ; ή γενικά κάποια ένδειξη ως προς το τι το ενοχλεί και δεν κάνει post ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Ιούλιος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 οχι καθολου beeps ξεκινα κανονικα τους ανεμιστηρες αλλα δεν με βγαζει καν στην οθονη του post οποτε καπου εκει παταω το reset ξανα και ξανα μεχρι να post-αρι.Αμα post-αρι μετα δουλευει τελεια (5 ωρες inteltestburn και πολλες ωρες gaming χωρις ποτε να παρουσιασει το παραμικρο προβλημα-crash)Πολυ περιεργο προβλημα ετσι? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Ιούλιος 9, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2009 Δυσκολη η κατασταση ε? (up ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούλιος 9, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2009 Τι μνήμες τις έχεις εκεί που λέει ο κατασκευαστης (timmings/volts) ? Δοκλιμασες να δώσεις λίγο παραπάνω ρεύμα σε αυτές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Ιούλιος 9, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2009 1.8 (στα 800 οπου και τρεχουν) ειναι κανονικα αλλα το mobo τους δινει 1.9 θα δοκιμασω και παραπανω (2.0?) και θα σου πω παντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Ιούλιος 9, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2009 δοκιμασα μεχρι 2.2v επισης δοκιμασα να δοσω και ρευματακι επιπλεον στο nb τα ιδια... Ε θα το σπασω ηρθε η ωρα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 10, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 Δοκίμασε να τον ανοίξεις χωρίς καμία συσκευή συνδεδεμένη στις usb θύρες (λόγω πληκτρολόγιου usb μου έχει τύχει να μη μπαίνω στα xp όταν το είχα συνδεδεμένο....). Επίσης, δοκίμασε με τη μία μόνον μνήμη να μπεις. Πόσο καιρό έχεις να κάνεις φορμάτ στα win; Έχεις κάνει πολλές εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις προγραμμάτων; Στο ρωτάω μήπως και έχει μαζέψει το σύστημα σκουπιδαριό από προγράμματα που δε σβήστηκαν εντελώς κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούλιος 10, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 Δοκίμασε να τον ανοίξεις χωρίς καμία συσκευή συνδεδεμένη στις usb θύρες (λόγω πληκτρολόγιου usb μου έχει τύχει να μη μπαίνω στα xp όταν το είχα συνδεδεμένο....). Επίσης, δοκίμασε με τη μία μόνον μνήμη να μπεις. αυτά δοκίμασέ τα όντως.Πόσο καιρό έχεις να κάνεις φορμάτ στα win; Έχεις κάνει πολλές εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις προγραμμάτων; Στο ρωτάω μήπως και έχει μαζέψει το σύστημα σκουπιδαριό από προγράμματα που δε σβήστηκαν εντελώς κλπ.Αυτά είναι άσχετα με το post της μητρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 10, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 ChSin7 είναι πράγματι άσχετα αυτά που παρέθεσες με το post της μητρικής καθώς το post έχει να κάνει με το bios και όχι με το λειτουργικό. Όμως μήπως ο φίλος εννοεί την όλη διαδικασία από τη στιγμή που θα ανοίξει το pc μέχρι να μπει μέσα στα win και για αυτό τα ανέφερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούλιος 10, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 Εμένα όταν μου το έκανε αυτό μια albatron που είχα μετά από λίγες μέρες μας άφησε χρόνους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 10, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 σε stock χρονισμούς/ρεύματα κάνει το ίδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
space_cowboy Ιούλιος 10, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 αυτο με τα usb δεν το σκεφτηκα θα το δοκιμασω ευχαριστω οσο για τα vista τα εχω δεν τα εχω 2 βδομαδες οσο τορα για το post δεν εννοω καν να μπει στα windows εννοω να παει εκει που λεει cpu intel q6600 @3ghz initializing drives κτλπ...το μηχανακι κανει τα ιδια και σε stock φυσικα @jimakos και εγω το ιδιο εχω αρχισει να φοβαμε...μαλλον θα την παω στο plaisio απο δευτερα για check up... σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια παιδια ναστε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.