Jump to content

Διπλή οθόνη

Nikolai

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα ,

εχω το κανονικο μονιτορ του πισι και σημερα συνεδεσα και την τηλεοραση στην καρτα γραφικων .

Παω στις ρυθμισεις της καρτας ( 9800gtx+) και την εχει αναγνωρισει κανονικα την τηλεοραση .

Εγω αυτο που θέλω ειναι Οποτε θελω να βλεπω τηλεοραση και οποτε θελω Να παιζω παιχνιδια στο κανονικο μονιτορ και στην TV να φαινεται το desktop με msn κλπ .

Πως γινεται αυτο ? :D

Στις ρυθμισεις της αναλυσης λεει καπου Extend to this display , κανε τικ στην επιλογη αυτη και λογικα θα εισαι οκ

Βασικά έχωwindows 7 , λοιπον η TV δεν ανταποκρινεται μονο καναλια δειχνει δοκιμασα να βγαλω το καλωδιο της κεραιας αλλα εδειχνε χιονια .

Πως γινεται αυτο ?? αφου η καρτα γραφικων την αναγνωριζει

Εχω μια ΦΙλιπς μαυρη 21'αρα μη wide πηρα ενα καλωδιο VGA της το καρφωσα απο πισω μετα πηρα το αλλο ακρο το εβαλα σε εναν μετροπεα VGA to DVI και το DVI το εχωσα στην 9800

Έχεις δοκιμάσει τα A/V κανάλια και όσα άλλα έχει η τηλεόραση?

Αν δεν τα βρίσκεις δοκίμασε όλα τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ.

(Δε φέρω ευθύνη για κουμπί αυτοκαταστροφής):whistle2:

Παιδια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛυ βρηκα πως γινεται τελικα αλλα δυστυχως ειναι για τον πέοντα η οθονη και δεν φαινονται καλα :( . Στο μελλον ισως αγορασω καποια οθονη της προκοπης ! Καλη σας μερα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.