Jump to content

Εγκατάσταση Windows 7 RC

Xzibit

Recommended Posts

Επειδή θα εγκαταστήσω τα Windows 7 RC 64bit έχω μια απορία.

Τώρα έχω Vista 32bit και το θέμα είναι να τα εγκαταστήσω πάνω από τα Vista περιμένοντας μέχρι τον οκτώβριο για να τα αγοράσω ή να έχω dual boot στην εκκίνηση του pc;

δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις upgrade απο 32αρια σε 64αρια τουλαχιστον δεν ειναι οτι καλυτερο πιστευω οτι η rc θελει καθαρη εγκατασταση

λογω συμβατοτητας καλυτερα σε dual-boot τα δοκιμαζεις και δεν χαλας τιποτα υπαρχουν ακομα προβληματα στο λειτουργικο αλλα και στους drivers

Έχω άλλες δύο απορίες σχετικά με το dual boot.

Έχω δύο σκληρούς δίσκους έναν 320GB που έχω τα Vista και έναν 160GB και θέλω να κάνω partition τον 160GB.

1) Όταν τα εγκαταστήσω θα δημιουργηθεί αυτόματα η επιλογή λειτουργικού στην εκκίνηση του PC;

2) Όταν πάρω την τελική έκδοση πως θα τα καταργήσω τα RC για να χρησιμοποιώ όλο τον δίσκο;

Διαγράφοντας μήπως το partition του;

Έχω άλλες δύο απορίες σχετικά με το dual boot.

Έχω δύο σκληρούς δίσκους έναν 320GB που έχω τα Vista και έναν 160GB και θέλω να κάνω partition τον 160GB.

1) Όταν τα εγκαταστήσω θα δημιουργηθεί αυτόματα η επιλογή λειτουργικού στην εκκίνηση του PC;

2) Όταν πάρω την τελική έκδοση πως θα τα καταργήσω τα RC για να χρησιμοποιώ όλο τον δίσκο;

Διαγράφοντας μήπως το partition του;

1 ναι

2 φορματ νομιζω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.