Jump to content

Abit IP35 onboard sound kaputt!

Samael

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Aπλα το ποσταρω σε περιπτωση που καποιος ειχε ή εχει το ιδιο προβλημα.

Μετα απο ενα χρονο χρησης περιπου εχασα τον αναλογικο ηχο απο τα jack της mobo, υπεθεσα οτι καποιο μπερδεμα με τα drivers θα ειχε γινει λοιπον...

Περασα drivers, ξαναπερασα....εβαλα κ τα Windows 7...δοκιμες ξαναμανα δοκιμες...τπτ! Ε πηρα μια φτηνιαρα pci κ εκανα τη δουλεια μου προσωρινα μιας κ πηγαινα για αναβαθμιση.

Βγαζοντας λοιπον την Abit για να βαλω την καινουρια Asus πεφτει το ματι μου πανω στο κατωθη θεαμα...

Πρωτη φορα ακουσα για καμενη γραμμη στο chipset του ηχου...τι να πω :crazy:

(Εχει φυγει το μπλε βερνικι απο ολη τη γραμμη κ στο σημειο που εβαλα κυκλο ειναι εντελως κομμενη οπως βλεπετε...)

post-119-1416074053,5816_thumb.jpg

φίλε μου αυτό είναι πολύ τρελό , μήπος έχουν κάποιο πρόβλημα τα ηχεία σου ?

Οχι δε νομιζω, εχουν παιξει πανω απο 4 χρονια τωρα σε 3 διαφορετικες καρτες.

Ειναι τα (εξαιρετικα για την τιμη τους ομολογουμενως) Logitech X-530.

Εντός είναι.Εκεί κάπου "έσπασε" το βερνίκι και σου "ξέρασε" το κύκλωμα.Πήγαινε τη πίσω χωρίς να το πειράξεις και πεσ τους κι όλας ότι μύρησε.

Ισως να μην στη δεχτουν γιατι τετοιες ζημιες γινονται απο α-πείρους χρηστες, οποτε θα σου πουν εσυ το εκανες...

Αντε βρες το δικιο σου

Δεν νομίζω.Δεν είναι εύκολο να γίνει τέτοιο πράγμα απο το χρήστη.Επίσης,είναι ανάλογα το μαγαζί.Απο που την έχεις πάρει man?

Το συγκεκριμενο ναι δεν ειναι και τοσο ευκολο, αλλα για χαραγμενες/κομμενες διαδρομες μιλαω

1 χρονο εγγυηση ειχε αν δε κανω λαθος οποτε οχι δεν με καλυπτει.

Αλλα ετσι κ αλλιως δε θα εμπαινα στη διαδικασια για mobo που πλεον δουλευει μονο office-erp :p

1 χρονο εγγυηση ειχε αν δε κανω λαθος οποτε οχι δεν με καλυπτει.

Αλλα ετσι κ αλλιως δε θα εμπαινα στη διαδικασια για mobo που πλεον δουλευει μονο office-erp :p

3 χρονια εχει.

Aν ειναι αγορασμενη απο eshop μην μπεις στον κοπο...

Ειχα παθει και εγω κατι παρομοιο με την υποδοχη του CPU Fan..

ΖΩΑ ΤΟΥ E-SHOP μας κάναν και διάγνωση..''έχει καμένο ''bus'' και την βγάζει εκτός εγγύησης.''

3 χρονια εχει.

Αλλον 1 χρονο δλδ, μια χαρα :D

Τυχερος εισαι που επηρεασε μονο τον ηχο... Το ιδιο πραγμα ειχα παθει και εγω.

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=61071

RMA παντως μου την καναν κανονικα (πλαισιο)

Δεν το 'χα ξαναδει σε γραμμη απο sound chipset, σε γραμμες κοντα στη CPU το ψηλοκαταλαβαινω (λογο θερμ.-τασεων-ισχυος κτλ) αλλα στο ταπεινο τσιπακι του ηχου τι ζορι τραβηξε...?

ΖΩΑ ΤΟΥ E-SHOP μας κάναν και διάγνωση..''έχει καμένο ''bus'' και την βγάζει εκτός εγγύησης.''

E καλα ναι το eshop δε φημιζεται για το rma του :p

ε και εσυ...δεν περασες το "τελευταιο BIOS" πριν την πας?:no:

Κι΄εγω για 3 χρόνια εγγύηση ξέρω, και θα την έκανα rma ακόμα και αν χρειαζόταν να τσακωθώ.

Δε θα το δεχόμουν έτσι πάντως.

Οσο για το πρόβλημα, είναι πραγματικά απίστευτο. Οχι τίποτα άλλο είναι και βράδυ και δε μπορώ να ρίξω μια ματιά στη δική μου. Εχω την ίδια:yes4:

ε και εσυ...δεν περασες το "τελευταιο BIOS" πριν την πας?:no:

Αlex το mobo για καποιο λογο σταματησε να ποσταρει οταν εγινε η ζημια:p...ε ειδαν και το trace χωρις βερνικι..τι θα λεγανε αλλο..οι άθλιοι..

Δυστηχως δεν εχω χρονο να τους κυνηγησω..αλλα που θα παει θα βρω.:whistle2:

Σορρυ για το κραξιμο αλλα αυτο τους αξιζει μονο..Απο εκει μονο βιδες που δεν χαλανε.:hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.