Jump to content

Ψευτο-Iphone

teo$

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα,τσέκαρα στο ίντερνετ κάποια μη γνήσια i phone γύρω στα 35-40 ευρώ και θα ήθελα να μου πείτε γνώμες,προβλήματα που λογικά θα έχει σε σχέση με το αυθεντικό και γενικά αν αξίζει το ρίσκο να το πάρει κάποιος λόγω τιμής βασικά.:jester:

Τοσο φτηνο!? Oo

Mηπως δεν καταλαβες καλα?

Τωρα απο θεμα ρισκου 2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο, μην εκραγει στο αφτι σου και μην εχει καμια τρελη εκτoς προδιαγραφων ισχυ ο πομποδεκτης του κ αποκτησεις 3ο ματι μετα απο κανενα μηνα :p

Είναι σίγουρα iphone?Αν ναι θα παρω 2-3 για ανταλακτικά!! π.χ. οθόνη:suicide:

1ον είναι μη γνήσια αρα δύσκολα να ταιριάζει η οθόνη σε γνήσιο i phone

2ον αν θες οθόνη καπου έχω διαβάσει (μπορεί να κάνω και λάθος) οτι η apple λέει πως αν γρατζουνιθεί ή σπάσει η οθόνη σου κάνουν αντικατάσταση το κινήτο γιατί υποστηρίζει πως δεν γρατζουνιέται και πως ούτε σπάει....

Πλάκα κάνω φιλε :D ούτως η άλλως απο ebay κάπου εκει τις πουλάνε!το θεμα με το δικό μου ειναι οτι δεν εχει πάθει τιποτα απο τα δυο που προανέφερες.απλα εχει χαλάσει ενα σημείο και δεν νιώθει την αφή.

Τοσο φτηνο!? Oo

Mηπως δεν καταλαβες καλα?

Τωρα απο θεμα ρισκου 2 πραγματα μου ερχονται στο μυαλο, μην εκραγει στο αφτι σου και μην εχει καμια τρελη εκτoς προδιαγραφων ισχυ ο πομποδεκτης του κ αποκτησεις 3ο ματι μετα απο κανενα μηνα :p

+100

Όχι απλά 3ο μάτι αλλα και κέρατα...

Ε αν είναι ipod πάρτο,αλλά κοίταξε να πάρεις καλά ακουστικά,μην είναι τίποτα μάπες αυτά που θα έχει μαζί (αν έχει),μην μετά από την ακρόαση ρωτάς αν σε ακούνε.

Όχι απλά 3ο μάτι αλλα και κέρατα...
:rofl::rofl::rofl:

Γιαννάκη τα εγκρίνεις αυτα ρε;

Τα είχα πάρει 20Ε πριν κανα δίμηνο για την Γυμναστική μου.σαν ποιότητα έχω μείνει ικανοποιημένος για τα χρήματα που τα πήρα :)

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0358925&catid=060900

Me? :p

Χμμ από ακουστικά δεν ξέρω (δεν έχει χρειαστεί να ασχοληθώ :p),αλλά αν είναι η altec lansing το ίδιο καλή στα ακουστικά όπως στα ηχεία,τότε πιστεύω να είναι καλά τουλάχιστον για την τιμή τους γιατί με 20ε δεν παίρνεις τρελά πράματα,αλλά αφού σου άρεσαν δεν έχει σημασία.:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.