Jump to content

Ποιές θεωρείτε πιο αξιόπιστες εταιρίες παραγωγής λάπτοπ?

kreach

Πιο αξιόπιστη εταιρία ποιά θεωρείτε?  

150 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Είχα στην κατοχή μου Acer, Toshiba και τώρα Dell.

Επίσης έχω χρησιμοποιήσει Sony και HP.

Από τις παραπάνω, στην κορυφή βάζω την Dell γιατί είναι απίστευτη σε θέματα ποιότητας, αξιοπιστίας και υποστήριξης.

Ακολουθεί η Toshiba και μετά οι υπόλοιπες. :)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Toshiba μέχρι να αρχίσουν οι εμπειρίες με το Laptop της κοπέλας μου. 1300€ εργαλείο με 17" οθόνη, HD2600, AMD x2 κλπ κλπ. Πριν 2 βδομάδες πήγε για την 3η αλλαγή μητρικής. Το δε service της Ideal έχει γίνει χείριστο! Ταλαιπωρία και τις 3 φορές!

Dell πλέον από μένα. Το θέμα δεν είναι πιο είναι πιο αξιόπιστο, όλα μπορεί να σου πάθουν κάτι, τυχερά είναι αυτά. Το θέμα είναι το customer service που έχεις μετά.

Dell κι από μένα. Θα έλεγα και Toshiba (έχω 1 εγώ, 1 αδερφή μου). Αλλά αν είναι όπως τα λέειο jpavly... ελπίζω να είναι όντως αξιόπιστα και να μη χρειαστούν σερβισ... φτου φτου φτου

Έχω πάθει ή δει ζημιές με όλα τα λάπτοπ της λίστας εκτός από ένα Dell που είχα, ένα Compac (προ εποχής ΗΡ - Ρ3 και ακόμα το δουλεύω πού και πού) και ένα ΙΒΜ. Από πολύ μεγάλες ζημιές (μητρικές σε 3 17άρια ΗΡ - κόστος επισκευής γύρω στο 500άρι) μέχρι μικρές (optical drive σε LG).

DELL.-

κάτοχος studio 1737 εδώ και 6 μήνες. Η εμπειρία της Full HD οθόνης στις 17 ίντσες είναι απλά αξεπέραστη.-

Παλία ήμουν toshibaκιας, αλλά μετά είδα 4 διαφορετικά Α200 να φτάνουν σε θερμοκρασία τήξης του πλαστικού οπότε... άλλαξα γνώμη.

Στα ΣΥΝ του dell μου είναι πως έχω πρόσβαση σε όλη την μητρική απλά και μόνο ξεβιδώνοντας το μεγάλο ενιαίο καπάκι, χωρίς να χρειάζεται να λύσω όλο το laptop.

Παλία ήμουν toshibaκιας, αλλά μετά είδα 4 διαφορετικά Α200 να φτάνουν σε θερμοκρασία τήξης του πλαστικού οπότε... άλλαξα γνώμη.

Σε Toshiba A210 με Turion που έχει περάσει από τα χέρια μου, πριν αλλαχθεί με Lenovo υπήρχε πρόβλημα στο ΒΙΟΣ και κλείδωνε τον επεξεργαστή στα 800hz με αποτέλεσμα να δουλεύει υπερωρίες. Όχι ότι φτιάχτηκε δεν ψηνόταν, αλλά τουλάχιστον έμενε παραπάνω idle.

Για όποιον ατυχή έχει Turion καλό είναι να βάλει το RMclock να δει που συγχρονίζει ο επεξεργαστής.

Έχουν περάσει όλες οι μάρκες από τα χέρια μου λόγο δουλειάς.

Κορυφαία υποστήριξη έχει η Dell.

Τα πιο απροβλημάτιστα που έχουν περάσει από τα χέρια μου τα IBM (Lenovo δεν έχει τύχει να πέσει στα χέρια μου).

Toshiba κ δω, εχω ενα αρχαιο Compaq που δεν βγηκε κ πολυ καλο, και ενα Τoshibaκι εδω κ 2 χρονια που ειναι κ αστερι κ σκυλος. Πηρε κ 2 "πουλαδες" πεφτοντας στο πατωμα 2 φορες (ουτε γρατσουνια το ατιμο!) :D

Έχοντας toshiba και dell, προτιμώ την dell...

Αν και ποιοτικά, στα φθηνά μοντέλα, η toshiba είναι μάλλον ένα ανεπαίσθητο κλικ καλύτερη, στα καλά τους μοντέλα δεν παίζονται και οι δυο...

Τέλος στο after-sale, νομίζω ότι η dell δεν παίζεται... χάλασε...? έρχονται το μαζεύουν ή το φτιάχνουν επί τόπου και τέλος... και σου παρέχουν ένα σωρό βαθμίδες εγγύησης για όλα τα βαλάντια και τις ανάγκες, οπότε και για επαγγελματίες δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη, σου χάλασε και την επόμενη μέρα παίζει ξανά, ότι και να γίνει (το οποίο κοστίζει λίγο παραπάνω)...

Lenovo / IBM και από εμένα ΑΕΡΑ.

Για επαγγελματικά laptop πάντα, είχα 4 χρόνια 3 διαφορετικά και η καταπόνηση που φάγανε και δεν κάνανε κιχ είναι απλά απίστευτη, με ταξίδια, άπειρες ώρες λειτουργίας και πτώσεις...

Είναι ακριβά αλλά δεν τα συγκρίνω και με Dell που είχε δοκιμάσει στην ίδια περίοδο επίσης.

Τα σκας αλλά δεν παίζονται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.