Jump to content



G15 vs X6


spH3RiCal

Recommended Posts

Λογω ενος camper στο BF2 το πληκτρολογιο μου ειχε ενα ατυχηματακι.. Εσπασε το ενα ποδαρακι με αποτελεσμα να μη μπορω να το δουλεψω (δε μπορω με τιποτα τα flat).. Ετσι με λιγο ψαξιμο ειμαι αναμεσα στα G15 και X6.. Το ενα εχει την οθονη το αλλο ειναι MS σαν το παλιο που το εχω συνηθισει και με εχει βολεψει απιστευτα..

Προσωπικα κατι μου λεει να παρω το Χ6 αλλα ας ακουσω μερικες γνωμες.. :p

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι κατοχος του X6. Μου αρεσει πολυ το ολο feeling του. Απλα θα ηθελα να σου τονισω καποια πραγματακια...

1. τα πληκτρα δεν ειναι full size. Εννοω η διαδρομη τους δεν ειναι σαν κανονικο k/b αλλα ουτε και σαν λαπτοπ, κατι ενδιαμεσο

2. Δεν εχει ποδαρακια, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να παιζεις flat αναγκαστηκα. Και εγω ξενερωσα λιγο οταν το πηρα (δεν το ειχα δει απο πριν), αλλα τελικα το συνηθησα πολυ γρηγορα και μου φαινεται οτι μου αρεσει και καλυτερα.

3. Αν ειναι να το αγορασεις, μην πας και δωσεις 50+ euro. παρε καμια dsp εκδοση, που ουσιαστηκα απλα δεν εχουν eye-catchy συσκευασια. Εγω το ειχα παρει χωρις ελληνικα 32 euro :)

Link to comment
Share on other sites

Πηρα το G15 τελικα.. Μπορω να πω οτι απογοητευτηκα λιγο.. Ελπιζω να το συνηθισω..

Ξερει κανεις να μου πει πως και αν μπορω να βαλω σε ενα G key την αλλαγη γλωσσας?

lol ακυρο το βρηκα.. :tomato:

Link to comment
Share on other sites

E γιατι στην ουσια πληρωνεις την οθονη και το ονομα.. Τα G buttons δε με βολευουν, φαντασου εχω βαλει στο G1 το ESC και στο G6 το CTRL γιατι παταγα αυτα καταλαθος αντι τα αλλα, τα πληκτρα ειναι πολυ μικρα και δε βολευουν (ειδικα για fps τα δακτυλα παραειναι κοντα μεταξυ τους και μπερδευονται) και το κυριοτερο το αριστερο Shift ειναι μικρο οποτε εχω κατεβασει ενα προγραμμα και εχω αντικαταστησει τον χαρακτηρα ">" που εχουν βαλει διπλα του με το αριστερο shift για να μπορω να κανω δουλεια..

Ελπιζω να το συνηθισω παντως.. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.