N3M3SYS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2009 Η κάρτα ήχου είμαι μια creative Xfi titanium pcie. Οπότε είμaστε σε ηρεμία στο ντεσκτοπ, 2πλο κλικ στο "Ο υπολογιστής μου", και το παράθυρο ανοίγει, όχι φουλ maximized, αλλά στο κέντρο της οθόνης. Το "πιάνω" λοιπόν για να το αυξομοιώσω από την κάτω δεξιά γωνία του και εκεί είναι που ακούω από τα ακουστικά το ήχο της αυξομοίωσής του! Σαν να ακούγονται οι γραμμές τις οθόνης, κάθετες και οριζόνιες, κατά το scrolling! Ακούγεται ένα ζζζζ ,αμυδρά, αλλά ακούγεται, και γενικά οτι και αν κάνω, π.χ maximize ένα παράθυρο που είναι minimized στην taskbar κ.α! Ακούγεται μόνο κατά την κίνηση του πιασμένου παραθύρου από το ποντίκι. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? Άλλαξα ακουστικά, drivers, απεγκατάσταση, εγκατάσταση, τίποτα! Έχετε συναντήσει κάτι παρόμοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούλιος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Κλείσε τα line in. Αν μπορείς απομάκρυνε την κάρτα από την κάρτα γραφικώνγια τις παρεμβολές Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3M3SYS Ιούλιος 7, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Όλα τα inputs είναι κλειστά, θα δοκιμάσω και αυτό που είπεs Spyrus..για να δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιούλιος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Είναι θέμα παρεμβολών όπως λέει και ο Spyrus Το έχω και γω λόγω της εξωτερικής κάρτας τηλεόρασης που δίνει τον ήχο της μέσω linein. Αν βγάλω το jack σταματά αυτό το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Ιούλιος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 ναι κ μενα το κανει αυτο...οταν ομως παιζω κιθαρα με τον ενισχυτη!! δοκιμασε αν εχεις κιθαρα κ ενισχυτη κ συγκεκριμενα με (emg81) να δεις τις παρεμβολες ποσο δυνατες ειναι γυρω απο το pc σου.. γι αυτο εγω τα εχω λιγο πιο μακρια μου..+ οσοι εχουν wireless πρεπει να ειναι καπου απομακρυσμενο απο διπλα τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3M3SYS Ιούλιος 7, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Μμμ...το 8έμα είναι ότι η xfi δεν χωράει στην 2η pcie της rampage II (την τέρμα πάνω), εμποδίζει η ψύκτρα του northbridge! Πάντος αν είναι θέμα παρεμβολών ΟΚ , εγώ φοβάμαι μην έχει πρόβλημα η κάρτα, τι λέτε παίζει κάτι τέτοιο?P.S: Πάντως με το ίδιο configuration η προηγούμενη xfi fatality platinum δεν είχε αυτό το πρόβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.