pug_f_e Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2009 ρε παιδια οταν λεει ενα motherboard crossfire, σημαινει οτι παιρνει μονο ΑΤΙ καρτες γραφικων?και αντιστοιχα, οταν λεει SLI , Mono nvidia?δηλαδη π.χ αυτο το MB, παιρνει μονο ATi καρτες?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522676εγω ας ποθμε οτι εχω μια nvidia.Se ayto to MB δε μπαινει?δε με ενδιαφερερει να βαλω 2 καρτες παραλληλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούλιος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Ναι το συγκεκριμένο μοντέλο μητρικής αν θές να βάλεις 2 κάρτες θα είναι μόνο ati. Όμως αν είναι να βάλεις μόνο μία κάρτα μπορείς να βάλεις οτι θές ati ή nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theorw Ιούλιος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Φιλε αναφερεται μονο σε περιπτωση που 8ες να χρησιμοποιησεις 2 καρτες μαζι.Αν δεν σε ενφιαφερει η διπλη διαταξη τοτε εισαι ελευθερος να βαλεις ΟΠΟΙΑ καρτα θελεις,ανεξαρτητου εταιριας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιούλιος 7, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 a ok, ναι για μια καρτα ενδιαφερομαι. Εγω εχω nvidia και ειπα μηπως δε μπαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούλιος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Σε οποιοδήποτε mobo μπαίνει ότι κάρτα(μονή) θες! Το πρόβλημα αρχίζει όταν θες να βάλεις και 2η..... P.S: Μια συμβουλή......Εφόσον θα βάλεις nvidia, αν είναι και κάποια καλή βέβαια, καλύτερα να πάρεις με υποστήριξη sli για τυχόν μετά προσθήκη άλλη μιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Ιούλιος 7, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 στη συγκεκριμενη εκτος απο μονη καρτα ATI-NVIDIΑ μπορεις να βαλεις2 χ ATI crossfire1 x ΑΤΙ + 1 Χ NVIDIA http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64083 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιούλιος 7, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 κατάρχην ευχαριστω για τις απαντησεις...οχι δε προκειται να βαλω 2η καρτα.Δεν ασχολουμαι με παιχνιδια.και η nvidia που εχω ειναι η 8600 gts, για να φανταστειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 10, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 Ναι το συγκεκριμένο μοντέλο μητρικής αν θές να βάλεις 2 κάρτες θα είναι μόνο ati. Όμως αν είναι να βάλεις μόνο μία κάρτα μπορείς να βάλεις οτι θές ati ή nvidia.Συμφωνώ και κάποιοι δεν το προσέχουν, αγοράζουν nvidia μετά παίρνουν ακόμη μία για sli και ψάχνουν :hang3: να βρούνε το λόγο που δε δουλεύουν σε sli οι nvidia και το αντίστοιχο για μητρικές που υποστηρίζουν μόνον sli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.