theoamd Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 ΕΧω απορία....γιατί μετά απο 1 τρίωρο περίπου το ασύρματο μουυ modem συνεχίζει να είναι ανοιχτό,αλλά ενώ πατάω για σύνδεση,δε κάνει τπτ.το έχω δοκιμάσει και με το laptop μου και δε φταίει to pc.μπορεί κανείς σας ν μου εξηγήσει τι συμβαίνει??:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 7, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 To modem-router πρέπει να έχει μια επιλογή για "keep alive" ή κάτι τέτοιο. Για κοίταξέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιούλιος 7, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 Χρησιμοποιείς μηπως limewire?? εμένα καθε φορά που χρησιμοπούσα limewire στο ασυρματο PC έχανε την σύνδεση (κουφο), με οποιαδήποτε αλλο πρόγραμμα η σύνδεση δεν επηρεαζόταν ακόμα και αν το PC εμενε ανοιτκό για μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιούλιος 7, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 ποιό router έχεις;Οταν πατάς για σύνδεση εννοείς την διευθυνση στον browser και δεν στην ανοίγει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 7, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 ανέβασε την συχνότητα του wireless σήματος απο το Interface του router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.