Jump to content

PS/2 connector port to USB adapter

αρης_τζ

Recommended Posts

Γεια σας,

Πρόσφατα μετά από μια δελεαστική προσφορά από Ebay, αγόρασα από την Αγγλία ένα μικρό adapter που μπορεί να μετατρέψει τη κλασική θύρα PS/2 που βρίσκουμε σε σε πληκτρολόγια ή mouse σε USB port Το είδα στο ebay και σκέφτηκα ότι μπορώ να μετατρέψω το βύσμα του πληκτρολογίου (PS/2) ή του mouse σε θύρα USB και να γράψω κανονικά.

Όμως αν και προσπάθει να το αναγνωρίσει, τελικά δεν γίνεται..Σκέφτηκα ότι με νέους drivers ψάχνοντας στο internet, θα λυθεί το πρόβλημα...Δεν έγινε όμως και εκνευρίστικα και το παράτησα..:bad:

εάν έχει κάποιος αγοράσει το ίδιο μικροσκοπικό adapter και θυμάται πως να το δουλέψω, τον περιμένω...:worship:

post-10412-1416074052,7349_thumb.jpg

Αν γνωρίζεις να κάνεις bios update δοκίμασέ το. Επίσης για drivers δες για του chipset της μητρικής σου αν βγήκανε νεότεροι. Να ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση. Αυτός ο αντάπτορας πόσο έκανε στην Ελλάδα και πόσο στην Αγγλία για να τον παραγγείλεις από εκεί; Νομίζω πως είναι φθηνοί....

Εϊχα βρεί κάτι τέτοιο πριν από 4-5 χρόνια και δεν είχα καταφέρει να το κάνω να παίξει...

Το είχα παρατήσει.

Κάπου πρέπει να τον έχω τον αντάπτορα.

Πάντως ψιλοάχρηστο είναι πλέον, τα περισσότερα περιφερειακά είναι πλέον usb.

Αν γνωρίζεις να κάνεις bios update δοκίμασέ το. Επίσης για drivers δες για του chipset της μητρικής σου αν βγήκανε νεότεροι. Να ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση. Αυτός ο αντάπτορας πόσο έκανε στην Ελλάδα και πόσο στην Αγγλία για να τον παραγγείλεις από εκεί; Νομίζω πως είναι φθηνοί....

Η αντίστροφη λειτουργία δουλευει δλδ usb to PS/2.οπως για Microsoft mouse explorer.

Ναι είκναιν φτηνοί αλλά ηθελα να δολκιμασω ebay για τη δυνατότητα auction (δημοπρασία)

Εψαξα για λ.ύσεις με drivers αλλά δεν λειτούργησε..USB not recognized::rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.