Jump to content

Asus mars

tsimposa

Recommended Posts

μια μικρη απορια...

γιατι αφου 2 gtx285 κοστιζουν το πολυ 700-740 ευρο αυτη κανει 1230?

γιατι αφου με 850 ευρο παιρνεις 2 gtx295 αυτη και παλι ειναι ακριβοτερη?

πιστευω οτι το κερδος του μαγαζιου απο τη συγκεκριμενη καρτα ειναι γυρω στο 800%! :rant:

μια μικρη απορια...

αρκετές βασικά :D

γιατι αφου 2 gtx285 κοστιζουν το πολυ 700-740 ευρο αυτη κανει 1230?

Γιατί η nVIDIA δεν έβγαλε την κάρτα αυτή αλλά η ASUS - και η 1η έβαλε ρήτρα στη 2η να την πουλήσει τόσο ακριβά, για να μην της χαλάσει το "image/prestige". Αηδίες βέβαια, αλλά αυτό είναι το επίσημο.

γιατι αφου με 850 ευρο παιρνεις 2 gtx295 αυτη και παλι ειναι ακριβοτερη?

Γιατί αυτή είναι ΠΟΛΥ καλύτερη για εμένα που έχω 30άρα οθόνη. Και για τους λόγους που σου είπα από πάνω.

πιστευω οτι το κερδος του μαγαζιου απο τη συγκεκριμενη καρτα ειναι γυρω στο 800%! :rant:

Ξέχασα να σου πω ότι είναι συλλεκτική - μόνο 1000 κομμάτια στον κόσμο, το Πλαίσιο έφερε 6. Δε νομίζω να βγάζουν πάνω από 5%.

Ξέχασα να σου πω ότι είναι συλλεκτική - μόνο 1000 κομμάτια στον κόσμο, το Πλαίσιο έφερε 6. Δε νομίζω να βγάζουν πάνω από 5%.

Πολύ ωραία! Αν την πάρω θα είμαι "μόνο" ένας από 1000 μακάκες που έδωσε ενα μηνιάτικο καλοπληρωμένου Έλληνα για κάρτα γραφικών. Θέλω να πώ, τι συλλεκτική αξία μπορεί να έχει κάτι που σε 6 μήνες θα είναι obsolete....

edit: προφανώς το blame δεν πάει στον φίλτατο gznp

:nada::nada::nada::nada::nada::nada::nada:

συλλεκτικη και μη η τιμη εχει ξεφυγει! με τοσα $ στηνεις ενα ολοκληρο συστημα με ολα τα καλουδια!!! :crazy:

μου αρεσει που στα υπερ της διαφημιζουν οτι ειναι 23% καλυτερη απο την 295!!!! το οτι ειναι 300% πιο ακριβη που ναι οεο??

2 gtx285 καλητερες απο 2 gtx295??δεν νομιζω...για κανενα λογο...

περιμενε να δεις ποσο συλλεκτικη θα ειναι σε 3 μηνες με τις dx 11 που θα βγουνε...

απιστευτη τιμη...πραγματικα ακυρη εντελως!μας εχουν παρει χαμπαρη και μας δουλεβουνε κανονικα!

Παιδιά η τιμή είχε ανακοινωθεί καιρό πριν. Δεν διαφωνώ με την τιμή, όχι ότι πρόκειται να πάρω, δεν μου χρειάζεται....Η κάρτα είναι συλλεκτική θα βγουν μόλις 1000 κομμάτια και εκεί πατάει η τιμή της, όπως και στο ότι η κάρτα θα "σκοτώνει":D

Nαι, μπορεί να κοστίζει όσο ένα μηνιάτικο και σε άλλες περιπτώσεις 2, αλλά και έξω το ίδιο συμβαίνει...Σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα την πάρουν την κάρτα, ήδη έχω ακούσει για προπαρραγελλίες....Από εδώ μέσα όποιος την πάρει θα την πάρει είτε επειδή του χρειάζεται(π.χ gznp-οι 2x295 στην 30άρα δεν την παλέυουν) είτε για να πει ότι έχει το 1/1000:hehe:

ρε παιδια μαλλον κατι δεν καταλαβα καλα!πως γινετε να μν την παλεβουν οι 2 gtx 295 και να την παλεβουν οι 2 gtx285??

2 gtx285 καλητερες απο 2 gtx295??δεν νομιζω...για κανενα λογο...

Μη βάλεις στοίχημα...;)

Είχα 2x 295 και ξέρω, έχουν λίγη μνήμη για τις απαιτήσεις μιας οθόνης 30". Η MARS απλά θα τις διαλύει σε ορισμένα τεστ ;)

πωπω τι τυχερος που νιωθω που εχω 24αρα οθονη!

:tongue:

Εμενα παντος δεν θα με χαλαγε μια 30αρα..ηδη αρχιζω και αισθανομαι την 24αρα μου μικρη..

On Topic..: Οσο ναναι η τιμη ξεφευγει απο την πραγματικοτητα.. Το οτι μπορεις να κανεις 1000 δυο πραγματα με τοσα λ7 ολοι το ξερουμε..το θεμα ειναι πως καποιοι τα εχουν και τα σκανε Η πολυ απλα ειναι εντελως psycho για να την παρουν και να λενε ''εχω 1 απο τις 1000 που βγηκαν σε παραγωγη σε ολοκληρο τον κοσμο''

Απλα δεχτειτε το! οπως πολυ απλα υπαρχουν ατομα που επερναν βαμμενα stacker που ειχαν 800+ ευρω ! Δεν θυμαμαι κανεις να εκανε νταβαντουρι για αυτα! ενα κουτι ηταν..δεν ηταν και μηχανη για καφε!:p

Η Reventon βγηκε (νομιζω) συλλεκτικη ! εχει 1.3 Εκ . Ευρω αλλα παλι κανεις δεν ειπε κατι..γιατι αυτοι που την πηραν τα εχουν και δεν τους νοιαζει..;)

Συμπερασμα ? δεν μπορουμε ΟΛΟΙ να τα εχουμε ΟΛΑ δικα μας...:(

Ελπίζω μόνο μην την αγοράσει κάποιος Λαμπίτης και έπειτα την πουλήσει εδώ 20% ακριβότερα επειδή είναι συλλεκτική! :pleasantry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.