Jump to content

Eπιλογη καινουργιας καρτας

zapata

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια ποια να παρω; Εχω αυτη τη στιγμη την 4870 512mb και δεν εχω παραπονο τα παιζει ολα full σε αναλυσεις 1680x1050 μονο στο Empire Total War δυσκολευοταν λιγο....Εχω βρει απο το site και ειμαι αναμεσα σε 295gtx pallit και Pallit 285 gtx στα 2Gb μνημη....Σκεφτομαι και κατι σε 4890 της Vapor-X...Τι λετε ή να περιμενω απο Οκτωβρη για καινουργια μοντελα αλλα πιο ακριβα;:victory:

Στο empire total war παιζει ρολο και ο επεξεργαστης με την ram σου.

Απο τι αποτελειται το πισι σου?

Cpu 2πυρηνο στα 2.64Ghz και μνημες Cellshock 2gb στα 4-4-4-12 timings 800 συχνοτητα DDR2...Λιγο παλια αλλα σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν ειχα προβλημα και μιλαμε για Crysis Call Assassin Riddick Call of Juarez Company Of Heroes τα καινουργια οχι τα παλια μην γινει καμια παρερμηνεια.....Να φανταστεις στο Call Of Juarez που το εβαλα πριν 3 μερες ολα full χωρις ιχνος κολληματος

Κανε υπομονη καλυτερα.Το συστημα σου οπως το χεις ειναι μια χαρα.Ισως αλλα 2 γιγα ραμ να του διναν και επιπλεον ανασα.Αλλα αν θες να παρεις καρτα τερας, πιθανοτατα να χρειαστει να αλλαξεις και cpu για να μην εχεις bottleneck. Οχι οτι δε θα εισαι καλυτερα, απλα δε θα κερδιζεις τη maximum αποδοση που θα μπορουσες να κερδισεις.

Για μνημη το ξερω το μοντελο αυτο της Cellshock δεν υπαρχει πια ουτε στο πλαισιο ουτε στο e-shop και γενικα ψαχνω μηπως βρω μεταχειρισμενες αλλα τιποτα....ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτες και πιστευω με αλλα 2Gb θα ημουν μια χαρα το σκεφτομουν και DD3 αλλα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα...Ο επεξεργαστης παντως χαλαρα μπορει να παει μεχρι 3.2....Δεν καιγομαι με τις καρτες να τις αλλαζω συνεχεια τα παιχνιδακια να παιζουν και οκ δεν πολυ ασχολουμαι με test και 3D Mark απλα κοιτουσα για κατι καλυτερο για να ειμαι καλλημενος τη νεα χρονια να πουλησω τη 4870 κανενα 100ευρο και να βαλω αλλα 100-120 για μια μεταχειρισμενη που εχω βρει στο site....

Για σαφεστερη εικονα τροφοδοτικο της Silverstone στα 750 watt και μητρικη Asus P5N32-ESLI..Την ειχα πληρωσει περιππου 250 πριν κανενα εναμισι χρονο..Ευχαριστω για τη βοηθεια σας;)

κατα 99% ναι....αφηνω το 1% γιατι δεν θυμαμαι το μοντελο σιγουρα αλλα κοιταζωντας την αποδειξη γραφει Ram Cellshoc V2 2GB (2x1GB) DDr2 800 και απο οτι θυμαμαι ειναι καταμαυρες δεν ξερω αν σε βοηθησα..αλλιως να ανοιξω το κουτι μια στιγμη να δω αλλα με τοσα καλωδια γινεται της τρελης.....Δεν ειναι και κανενα τρελο συστημα..Να φανταστεις το εχω απειραχτο απο τις 12/4/2007 που ειναι αγορασμενες οι μνημες αν εξαιρεσεις την αλλαγη καρτας ειχα την 8800 gts 320mb

στην θεση σου θα περιμενα τις καινουργιες και οταν θα ξεκαθαριζε η αγορα (τελος μαλλον του χρονου) τοτε θα αγοραζα! η καρτα που εχεις ειναι μια χαρα στην αναλυση σου-ανεβασε λιγο τον επεξεργαστη σου, παρε και μνημη και θα σαι κομπλε!

φυσικα αν δεν μπορεις να περιμενεις και σε τρωει η αναβαθμιση τοτε πηγαινε για gtx275 ή gtx285 (μεταχειρισμενη) ή 4890 ως πιο φτηνη λυση!!! το να δωσεις τωρα 300++ ευρω για 295/4870Χ2 κτλ δε λεει για αναλυση 1680*1050

Ισως λιγη RAM να βοηθησει!Δεν περιμενεις λιγο να βγουν οι καινουργιες DX11 καρτες και μετα πας για ψωνια.

Αρχικα σας ευχαριστω ολους που ασχολειστς βραδιατικα μαζι μου....Νομιζω φιλε Gocu οτι η 275 δεν ειναι καλυτερη απο την 4870 που εχω η μπορει να ειναι της ταξης του 10% απλα οπως ανεφερα ειχα το σκεπτικο πωλησης της 4870 και αγορας με κανενα 120ευρο επιπλεον της 285 μεταχειρισμενη για να ειμαι ετοιμος τη νεα χρονια...και να μην αγοραζω οτι καιινουργιο βγει.

κατα 99% ναι....αφηνω το 1% γιατι δεν θυμαμαι το μοντελο σιγουρα αλλα κοιταζωντας την αποδειξη γραφει Ram Cellshoc V2 2GB (2x1GB) DDr2 800 και απο οτι θυμαμαι ειναι καταμαυρες δεν ξερω αν σε βοηθησα..αλλιως να ανοιξω το κουτι μια στιγμη να δω αλλα με τοσα καλωδια γινεται της τρελης.....Δεν ειναι και κανενα τρελο συστημα..Να φανταστεις το εχω απειραχτο απο τις 12/4/2007 που ειναι αγορασμενες οι μνημες αν εξαιρεσεις την αλλαγη καρτας ειχα την 8800 gts 320mb

Εγω εχω να προσθεσω οτι πρεπει να ριξεις και ενα καθαρισμα στο κουτι σου γιατι αν εχεις να το καθαρισεις 2 χρονια,συντομα θα εχεισ προβλημα...

μα ακριβως γι'αυτο σου λεω οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση απο την 4870 σου...

τοσο η 275 οσο και η 4890 ειναι περιπου 15% πανω(αναλογα παντα και το παιχνιδι)...η 285 στην αναλυση σου δεν παει και πολυ πιο πανω---εχει 3-5 fps πανω απο την 275! δες και εδω --δες το ολο για μια πιο σφαιρικη εικονα!!!

edit: για χαρη συγκρισης οπου gtx 260 sp216 = 4870! κανε μια προχειρη συγκριση, δες κοστος/κερδος και η αποφαση ειναι δικη σου!

Ρε συ Theo οχι και βρωμικο το pc μου...χαχαχα....Απλα το καθαριζω 2 φορες το χρονο τα βγαζω ολα και τους δινω να καταλαβουν αλλα ειναι και κοντα σε πορτα και μπαινει σκονη καργα....;)

Φιλε Goku εδω αν τα ερμηνευω καλα μας δειχνει οτι η 4890 ειναι καλυτερη και απο την 285 κομματακι δυσκολο βεβαια....Αυτο που εχω καταλαβει αναμεσα σε ΑTi NVIDIA χωρις πολλες γνωσεις ειναι οτι οι Ati ειναι ταχυτερες engine clock και λοιπα αλλα υστερουν σε φασμα μνημης...πιστευω δηλαδη οτι για παιχνιδια καλυτερες ειναι οι Ati...Οσο για πολλα benchmark που εχω δει το καθε site προωθει και διαφορετικη εταιρεια:worship:

Σωστος απλα κοιταξα μονο για το Call και μετα ειδα Crysis και λοιπα...Κατα τη δικη σου γνωμη ποια καρτα θα ηταν καλυτερη απο αυτη που εχω στην αναλυση αυτη 1680x1050 με anti-al vsync και λοιπα;

Σωστος απλα κοιταξα μονο για το Call και μετα ειδα Crysis και λοιπα...Κατα τη δικη σου γνωμη ποια καρτα θα ηταν καλυτερη απο αυτη που εχω στην αναλυση αυτη 1680x1050 με anti-al vsync και λοιπα;

1. αν τα $ δεν ειναι προβλημα και δεν εχεις προβλημα με μεταχειρισμενα τοτε gtx285 (εχει~220-230 εδωμεσα, πολυ καλη ευκαιρια-χωρις να κανω διαφημιση ή οτιδηποτε)

2. αν θελεις καλυτερη αναλογια κοστος/αποδοση τοτε 275---> δες αυτη καινουργια στα 190..για μεταχειρισμενη δεν ξερω!

αν αλλαζα απο 4870 ΤΩΡΑ, τοτε θα πηγαινα σε μια απο αυτες και οπωσδηποτε οχι σε 295/4870Χ2 στην αναλυση σου!

υγ: συμβουλη μου παντως παραμενει να περιμενεις!!!

Να σε καλα....και εγω καπου εκει προσανατολιζομουν αν και για την εταιρεια pallit δεν εχω ιδεα αν ειναι καλη(καινουργια)....Παντως πιστευω οτι αναμεσα σε Evga Pallit Asus πληρωνεις μονο μαρκα καμια ουσιαστικη διαφορα...η 275 Pallit για τη διαφορα μιλαμε 10-15%;

palit=gainward! μην σε ανησυχει...εχω παρει την συγκεκριμενη για αλλο πισι πριν 1 μηνα και εχω να σου πω τα καλυτερα! αθορυβο και αποδοτικοτατο συστημα ψυξης και κανενα απολυτως προβλημα μεχρι τωρα! αρκετα καλο καρτονι για τα λεφτα του!

υγ:δεν την πειραξα καθολου για να δω πως παει απο πλευρας o/c αλλα γενικα οι 275 πανε αρκετα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.