agis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 Ετρεξα grid,40- στα 3.6 η θερμοκρασια... H καρτα γραφικων βεβαια,3870 χτηπουσε 100ρια... τεσπα... Μα 40o βγαζω κι εγω στο GRID με τη μαμισια συχνοτητα (2.8) και 40 εβγαζα και με τον προηγ. επεγστη στα(2.2).... Οσο για την καρτα ειναι η πτωχη 4670 που fanless παει μόνο ως 50oC (της εχω βαλει την Arctic Cooling Accelero που ειναι μισο στρεμμα αλουμινιο). Θελει μόνο να ανεβασεις λιγo τους δεικτες στο CCC(ATI Overdrive) Σημ. To λινκ που εβαλες μιλαει για λειτουργικο 64bit και DirectX10. Ο agis έφαγε 7 μέρες thread ban για την συμπεριφορά του στο εν λόγω θέμα. Συνεχίζουμε στο θέμα μας Ποια συμπεριφορα μου? Εχω ή οχι το δικαιωμα να απαντησω οταν θερμοκεφαλοι μου επιτιθονται και με προσβαλουν? Για ελα στη θεση μου... Οσο ειμαι εδω κανενας δεν θα με προσβαλει χωρις απαντηση. Αν φυγω πειτε οτι θελετε, δεν θα σας διαβασω ουτως ή αλλως Και μη φοβασαι το διαλογο. Με το πολιτισμο να εισαι, οχι με το χουλιγκανισμο. Το αλλο thread (συμφερει η αλλαγη ψυκτρας?) γιατι το σβησες, αφου ηταν ανενεργο εδω και ενα μηνα? Για να κανεις κι αλλο τον εξυπνο? Ολο το lab εχει 2 μετρα και 2 σταθμα οταν μιλαει μαζι σου... Ολοι οι αλλοι το εχουμε το προβλημα, οχι εσυ. Κοιτα να καταστρεψεις και αυτο το thread που εχει τοση info μαζεμενη... Μην ταυτιζεις ολο το forum με τους ελαχιστους θερμοκεφαλους. Ποιος καταστρεφει το thread?! Αν εισαι στπ γηπεδο και σε προπηλακισoυν 10 χουλιγκανοι χωρις λογο, αυτο σημαινει οτi εχουν δικιο επειδη ειναι 10 κι εσυ ενας? Για σκεψου το λιγο. Σε ικετεύω, μέχρι να μας ξαναπεις ότι κατάφερες να καταργήσεις τους νόμους της φυσικής, μελέτησε αυτό το άρθρο της wikipedia, κι αν δε σου αρκεί, έχω 2-3 βιβλία για το θέμα. Αν, από την άλλη, επιμένεις, και πράγματι έχεις καταφέρει να αποδείξεις ότι η σημερινή φυσική μας λέει αηδίες, κάνε μια εργασία, και πήγαινε για το Nobel. Δίνει και ένα μύριο $ Τα εχεις μπερδεψει. Κανεις δεν παει να ... καταργησει τους νομους της Φυσικης. Μη μενεις στη θεωρια. Πειραματισου κι εσυ δεκαδες ωρες, παρε υλικο, κανε δοκιμες και δες τι γινεται στη πραξη, ετσι μόνο θα μαθεις. Μη κολλλας στη θεωρια του καθε Dante. Αυθεντιες δεν υπαρχουν. Επισης απορω γιατι δεν βγαζεις τρελο εκτος απο μενα ΚΑΙ τον φιλο ladrial. Αφου κι αυτος αναφερει 27οC και μαλιστα με super Ο/C....:whistle2:
Maximus Ιούλιος 6, 2009 #2 Ιούλιος 6, 2009 Ένα μικρό break - έχεις σκεφτεί ότι ο σένσορας που μετράει τις αφύσικα χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να είναι χαλασμένος ή να μετράει σε λάθος σημείο?
Dante80 Ιούλιος 6, 2009 #3 Ιούλιος 6, 2009 Ένα μικρό break - έχεις σκεφτεί ότι ο σένσορας που μετράει τις αφύσικα χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να είναι χαλασμένος ή να μετράει σε λάθος σημείο? Με φώναξε κανείς?...:turn: Μη κολλλας στη θεωρια του καθε Dante. Αυθεντιες δεν υπαρχουν.Ο "κάθε Dante" προσπαθεί να σε κάνει να καταλάβεις τα αυτονόητα. Δεν είναι ζήτημα αυθεντίας, γνώμης, εμπειρίας, πειραματισμού, τρέλας, θεωρίας ή μαγκιάς. Είναι ζήτημα φυσικής 4ης δημοτικού...ή θα το καταλάβεις, ή θα συνεχίσεις να ρεζιλεύεσαι. Απλά πράματα. :hi:
agis Ιούλιος 6, 2009 Author #4 Ιούλιος 6, 2009 Ένα μικρό break - έχεις σκεφτεί ότι ο σένσορας που μετράει τις αφύσικα χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να είναι χαλασμένος ή να μετράει σε λάθος σημείο?Α. Δηλαδη εγω και ο ladrial εχουμε χαλασμενους σενσορες.Dante rulez:haha:
Dante80 Ιούλιος 6, 2009 #5 Ιούλιος 6, 2009 Α. Δηλαδη εγω και ο ladrial εχουμε χαλασμενους σενσορες.Dante rulez:haha:Εσύ, ο ladrial, ο αετός της Στέππας, o Μπάμπης ο Σουγιάς και οποιοσδήποτε άλλος τέλος πάντων βλέπει core temps κάτω-πάνω-δίπλα από το ambient με αερόψυξη χαμηλής ισχύος καλοκαιριάτικα έχει είτε ελαττωματικούς σενσορες, είτε λανθασμένο Tjmax από μητρική, είτε σένσορες που δεν βρίσκονται στο θερμότερο σημείο on die. Για την πιστότητα των μετρήσεων με OC δε, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα...Δεν έχει να κάνει με τα άτομα, ούτε με το πως μετράς. Είναι απλά αυταπόδεικτο.
agis Ιούλιος 6, 2009 Author #6 Ιούλιος 6, 2009 Ο "κάθε Dante" προσπαθεί να σε κάνει να καταλάβεις τα αυτονόητα. Δεν είναι ζήτημα αυθεντίας, γνώμης, εμπειρίας, πειραματισμού, τρέλας, θεωρίας ή μαγκιάς. Είναι ζήτημα φυσικής 4ης δημοτικού...ή θα το καταλάβεις, ή θα συνεχίσεις να ρεζιλεύεσαι. Απλά πράματα. :hi: Ο καθε Dante oταν εχει ηδη ρεζιλευτει και απο τα αποδεικτικα επιχειρηματα μου, και απ την απεγνωσμενη καλυψη που εσπευσαν να του δωσουν οι mods κλειδωνοντας τα threads και απαξιωνοντας το διαλογο, και απο τη συμπεριφορα του με τις προσωπικες προσβολες στις οποιες κατεφυγε, ειναι καλύτερο γι αυτον να κανει μόκο
Dante80 Ιούλιος 6, 2009 #7 Ιούλιος 6, 2009 Οκ, εσύ είχες δίκιο εκ γεννετής, γιαυτό εγώ μη έχοντας επιχειρήματα να σε αντικρούσω έφερα "τους mods", για να κλείσουν τα thread που γράφεις με απώτερο σκοπό να μην γίνω ρεζίλι περισσότερο αφενός, και να απαξιωθεί ο διάλογος αφετέρου. Έχουμε φτάσει σε ψυχεδελικά επίπεδα μου φαίνεται...
agis Ιούλιος 6, 2009 Author #8 Ιούλιος 6, 2009 Εσύ, ο ladrial, ο αετός της Στέππας, o Μπάμπης ο Σουγιάς και οποιοσδήποτε άλλος τέλος πάντων βλέπει core temps κάτω-πάνω-δίπλα από το ambient με αερόψυξη χαμηλής ισχύος καλοκαιριάτικα έχει είτε ελαττωματικούς σενσορες, είτε λανθασμένο Tjmax από μητρική, είτε σένσορες που δεν βρίσκονται στο θερμότερο σημείο on die. Για την πιστότητα των μετρήσεων με OC δε, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα...Δεν έχει να κάνει με τα άτομα, ούτε με το πως μετράς. Είναι απλά αυταπόδεικτο.Aν κατι ειναι για σενα "αυταποδεικτο" δεν σημαινει οτι ειναι και για ολο το κοσμο αυταποδεικτο.Αν καποιος βαλει 25 ανεμιστηρες να φυσανε το εξαρτημα του, ειναι φυσικο να παει και κατω απο 19oC.Eιναι τοσο απλο και αντιληπτο ακομα κι απο ενα νηπιο, ωστοσο εσυ, απο καθαρο εγωισμο και μονο, δεν μπορεις να το δεχτεις.
2cpu Ιούλιος 6, 2009 #9 Ιούλιος 6, 2009 Να φυσάνε ζεστό καλοκαιρινό αέρα, πάνω σε μια θερμή μονάδα και από την άλλη να έχεις και 19C? 0_ο
Theorw Ιούλιος 6, 2009 #10 Ιούλιος 6, 2009 Aν κατι ειναι για σενα "αυταποδεικτο" δεν σημαινει οτι ειναι και για ολο το κοσμο αυταποδεικτο.Αν καποιος βαλει 25 ανεμιστηρες να φυσανε το εξαρτημα του, ειναι φυσικο να παει και κατω απο 19oC.Eιναι τοσο απλο και αντιληπτο ακομα κι απο ενα νηπιο, ωστοσο εσυ, απο καθαρο εγωισμο και μονο, δεν μπορεις να το δεχτεις.Αμα εχεις βαλει airconditioΝ στους 16 βαθμους και αυτο φυσαει πανω στο πισι και αυτο με τη σειρα του εχει 19 ανεμιστηρες να φυσανε αερα προς τα μεσα ,ΤΟΤΕ παιζει να εχεις 19 κ κατω καλοκαιριατικα.Αλλιως κατι εχει βλαβη.
deninho Ιούλιος 6, 2009 #11 Ιούλιος 6, 2009 επιμένεις να μην διαβάζεις το λινκ που σου παρέθεσα. Παρ'όλα αυτά απαντάς επί της ουσίας και με επιχειρήματα. οκ...Αν, από την άλλη, το διάβασες, και συνεχίζεις να βγάζεις τα ίδια συμπεράσματα (ότι μπορείς να ρίξεις με αερόψυξη (κι όχι με κάποιο σύστημα που λειτουργεί με την αλλαγή φάσεως διαφόρων αερίων) τη θερμοκρασία του επεξεργαστή, κάτω από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος), τότε το TheLab.gr δεν είναι για σένα. Το σωστό σάιτ είναι αυτό
agis Ιούλιος 6, 2009 Author #12 Ιούλιος 6, 2009 Βαλε πρωτα τον επεξστη που εβαλα εγω, τη ψυκτρα, τη καρτα, το κουτι, τον αν/ρα, το ρευμα και μετα κανεις τον εξυπνο, κε ασχετιδη.
ChSin7 Ιούλιος 6, 2009 #13 Ιούλιος 6, 2009 Aν κατι ειναι για σενα "αυταποδεικτο" δεν σημαινει οτι ειναι και για ολο το κοσμο αυταποδεικτο.Αν καποιος βαλει 25 ανεμιστηρες να φυσανε το εξαρτημα του, ειναι φυσικο να παει και κατω απο 19oC. Eιναι τοσο απλο και αντιληπτο ακομα κι απο ενα νηπιο, ωστοσο εσυ, απο καθαρο εγωισμο και μονο, δεν μπορεις να το δεχτεις. Κάποια πράγματα πρέπει να μενουν.@agis: thanx pal :daisy: @Dante: Αγόρασα από τα carefour πριν μια βδομάδα ανεμηστήρα (κανονικο, δαπέδου) προσφορά 15Ευρω. Λοιπόν, στο δωμάτιο (χωρίς Α/C ~25-26C) μια χαρα δροσιά προσφέρει και ειπα να τον βάλω να χτυπάει μητρική. Ανοιξα το κουτί και σχεδόν τον έχωσα μέσα να τα φυσά όλα. Στο 1 (χαμηλό) είχα 23 βαθμούς σε πυρήνα idle και load 33. Στο 3 (δυνατό) είχα 12 βαθμούς idle & 26 load. CPU Q9400 @ 3600 με 1.40V και TRUE (χωρίς γέλιο η ζωή είναι ανυπόφορη)
Jason Ιούλιος 6, 2009 #14 Ιούλιος 6, 2009 Βαλε πρωτα τον επεξστη που εβαλα εγω, τη ψυκτρα, τη καρτα, το κουτι, τον αν/ρα, το ρευμα και μετα κανεις τον εξυπνο, κε ασχετιδη.Καλο θα ήταν να μαζευτείς λιγάκι γιατί όπως βλέπεις δεν σε παίρνει και πολύ.Σου λέμε κάτω του περιβάλλοντος δεν μπορεί να πέσει η θερμοκρασία με αερόψυξη και εσύ συνεχίζεις..Ήμαρτον δηλαδή σε λιγάκι βλέπω να κλειδώνεται και αυτό το thread.
alexis2044 Ιούλιος 6, 2009 #16 Ιούλιος 6, 2009 Κάποια πράγματα πρέπει να μενουν.@agis: thanx pal :daisy: @Dante: Αγόρασα από τα carefour πριν μια βδομάδα ανεμηστήρα (κανονικο, δαπέδου) προσφορά 15Ευρω. Λοιπόν, στο δωμάτιο (χωρίς Α/C ~25-26C) μια χαρα δροσιά προσφέρει και ειπα να τον βάλω να χτυπάει μητρική. Ανοιξα το κουτί και σχεδόν τον έχωσα μέσα να τα φυσά όλα. Στο 1 (χαμηλό) είχα 23 βαθμούς σε πυρήνα idle και load 33. Στο 3 (δυνατό) είχα 12 βαθμούς idle & 26 load. CPU Q9400 @ 3600 με 1.40V και TRUE (χωρίς γέλιο η ζωή είναι ανυπόφορη)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.